Schoenen

10 x schoenen onder de 100 euro

header schoenen onder 100 euroLeuke schoenen onder de 100 euro? Onmogelijk? Het kan echt wel! Want soms heb je gewoon geen enorm budget en dan is het fijn om te weten dat je met 100 euro ook echt wel een een leuk paar schoenen kan kopen. En dan bedoel ik ook écht leuke schoenen. Soms zelfs ook nog kwalitatief goede leren schoenen voor die prijs. Zo is Zara (wel online!) mijn favoriete adresje voor goedkope leren pumps. Maar ook sneakers zijn helemaal niet zo duur. Daarom heb ik 10 paar schoenen onder de 100 euro voor je geselecteerd.

Het is echt niet vanzelfsprekend dat je honderden euro’s aan een paar schoenen wilt of kunt uitgeven. Misschien zit je even krap bij kas of koop je liever veel verschillende schoenen. Dat is voor iedereen anders. Toen ik vorige week met een vriendin shopte, bleek haar budget helemaal niet zo groot te zijn. Maar dat is niet erg! Het vinden van leuke én betaalbare schoenen was een leuke uitdaging voor me. Hieronder heb ik een aantal schoenen verzameld van mijn favo adresjes als je niet al te veel geld aan schoenen wilt uitgeven.

Mango Suede sneakers rood witMango suède sneakers 29,99 euro
H&M loafers rozeH&M roze loafers 12,99 euroInvito roze sneakersInvito roze glitter sneakers 99,99 euroMai Più Senza peep toes snake yellowMai Piu Senze peep toe pumps via Zalando 89,95 euroSuperga Cotmetu sneakers goldSuperga Cotmetu gouden sneakers via de Bijenkorf 65 euroUterqüe suede wedge sandals blueUterqüe suède flatform sandalen 99 euroZara blauw witte pumpsZara lichtblauwe lakleren pumps 59,95 euroVans Authentic van Doren flamingoVans Authentic van Doren flamingo sneakers via Pro-Shoes 69,99 euroRiver Island black leather tassel loafersRiver Island suède loafers 50 euroOmoda brogues zilverO’moda zilverkleurige broques op dikke zool 79,99 euro

Over iets meer dan een maand begint de uitverkoop weer. En dat betekent maar één ding: nog meer goedkope schoenen! Want in de sale shop ik het liefst. Met een beetje gelukt past dat toffe paar schoenen wel ineens in mijn budget. Hou mijn blog in de gaten voor alle informatie over de sale periode en de beste deals.

Vorige post Volgende post

Lees ook