Schoenen, Tassen

5 perfecte momenten voor een nieuwe aankoop

5 perfecte momenten voor een nieuwe aankoop

Ik zeg altijd: als je geld uitgeeft, doe het dan goed. Kies voor een item waar je gelukkig van wordt of die je doet denken aan een speciaal moment. En dat speciale moment kan van alles en nog wat zijn. Misschien ben je binnenkort jarig, of heb je die bonus eindelijk binnen gesleept? Go celebrate!

Givenchy Nightingale burgundyGivenchy New Nightingale via Net-a-Porter 1690 euro

Naast de vijf perfecte momenten voor een nieuwe aankoop, ook vijf van mijn favoriete items van dit moment. Misschien voor mijn volgende aankoop?!

Salvatore Ferragamo medium Gancio pinkSalvatore Ferragamo medium Gancio Lock in roze via Salvatore Ferragamo 1390 euro

Je verjaardag

Dit is natuurlijk sowieso een feestelijk moment en ik vier mijn eigen verjaardag altijd met een cadeau voor mezelf. Natuurlijk krijg je op die dag ook cadeaus. Maar wie weet er nou beter wat je wil dan jijzelf 😉

Gucci Dionysus embroided bagGucci Dionysus GG Supreme via Gucci 2980 euro

Vakantie

Ik houd van shoppen tijdens een vakantie. Niet te vaak en te veel, maar ik ben altijd benieuwd naar lokale boetiekjes en grote warenhuizen in het buitenland. Foto’s zijn een goed middel om je vakantie vast te leggen om nooit meer te vergeten, maar een nieuwe tas of een paar schoenen gekocht tijdens je vakantie zijn altijd een goed idee. Al is het alleen maar om thuis te kunnen zeggen ‘oh schoenen kocht ik in een super leuk boetiekje in Barcelona’.

Valentino Rockstud pumps seagreenValentino Rockstud pumps via Stylebop 730 euro

Pay day!

Ha, deze is een beetje flauw. Maar het moment dat ik mijn loon ontvang maakt mij altijd erg blij. Ook al krijg je iedere maand opnieuw salaris, het is toch altijd weer een fijn moment als je weet dat je een maand keihard hebt gewerkt. Dat moet niet alleen met geld beloont worden vind ik 🙂Prada wave sandals redPrada Wave pumps via Prada 620 euro

Sale

De uitverkoop is mijn weak spot. Maar de sale is ook echt een goed moment om toe te slaan en dan heb ik het zeker niet over impulsaankopen. Ben je al een heel seizoen verliefd op dat ene paar pumps of die maar zijn ze veel te duur? Met een beetje geluk komen ze in de sale en dan is dat hét perfecte moment om toe te slaan. Je geduld wordt beloond en je bespaart ook nog eens geld. Win win als je het mij vraagt!

Natuurlijk houdt het niet op bij deze vijf momenten. Maar deze zijn voor mij eigenlijk altijd een goede reden om een nieuw tas of schoenen te kopen. En natuurlijk is er soms geen speciaal moment om iets te kopen behalve dat jij daar zin in hebt. Dat moet je vooral ook blijven doen!

Vorige post Volgende post

Lees ook