Tassen

8 designertassen van minder dan 1000 euro

Saint Laurent toy YSL cabas

Een designertas kost een paar duiten. Maar dan heb je ook wat zeg ik altijd maar. Een tas waar je nog heel lang plezier van kunt hebben. En ook al kost een designertas van een luxe merk al gauw een paar duizend euro. Ook met een budget van maximaal 1000 euro heb je genoeg keus. Ik heb de 8 beste ‘instap’ designertassen van minder dan 1000 euro voor je gevonden.

Balenciaga classic gold mini cityBalenciaga Mini City via Balenciaga 995 euro

1000 euro is een magische grens wat betreft het kopen van een designertas. Het is een heleboel geld. Je kan er zo van op vakantie, of heel veel kleding shoppen bij Zara, nieuwe meubels kopen voor je huis of je zet het verstandig op je spaarrekening. Toch hoeft een designertas geen duizenden euro’s te kosten. Een klassieke Chanel 2.55 is leuk. Maar voor 1/4 van het geld heb je ook een mooie designertas.

Mijn favoriete tas van nog geen 1000 euro is de Céline trio. In dit filmpje laat ik mijn collectie zien vertel ik waarom. Ik zou best een vierde exemplaar willen hebben in deze mintgroene kleur :).

Celine Trio large green smokeCéline Trio large 780 euroChloé Drew Nano navy whiteChloé Nano Drew via Chloé 890 euroGivenchy Nobile mini green crocGivenchy Nobile mini via Net-a-Porter 990 euroGucci Soho Disco redGucci Soho via Gucci 790 euroLouis Vuitton Speedy bandouliere 30 toile monogram Louis Vuitton Speedy 30 Bandoulière via Louis Vuitton 995 euroSaint Laurent toy YSL cabasSaint Laurent Toy cabas via Saint Laurent 990 euroValentino Rockstud small crossbody blackValentino Rockstud crossbody via Valentino 920 euro

En heb je eenmaal de stap gezet om een tas van 1000 euro te kopen? Dan is je volgende tas er eentje van méér dan 1000 euro. Wedden?! Het sparen van designertassen is verslavend, ik heb je gewaarschuwd!

Vorige post Volgende post

Lees ook