Kleine lederwaren

Acne kleine lederwaren collectie

Acne kleine lederwaren collectie

Acne is een van mijn favoriete Scandinavische merken. Ze hebben de warmste truien, de mooiste leren jasjes en de fijnste laarzen. Vanaf nu hebben ze ook een bescheiden collectie kleine lederwaren: portemonnee’s, kaarthouders en multifunctionele pouches. Het zijn simpele maar luxe accessoires zoals je dat verwacht van dit Zweedse merk. En je kunt ze nu ook nog laten personaliseren.Acne kleine lederwaren kaart telefoonDe collectie bestaat uit een creditcardhouder, portemonnee in twee maten, hoesje voor je iPhone 6, een sleutelhanger, een (wikkel)armband en drie pouches die je kunt gebruiken als clutch of voor iets anders. Eigenlijk alles wat je nodig hebt naast een goede outfit en tas.

De collectie wordt gekenmerkt door de mooie kleuren zoals basic zwart, wit en bordeauxrood en aangevuld met fel oranje. De meeste items zijn gevoerd in lamsleer of binnen afgewerkt met een contrasterende kleur. De hoeken zijn ook nog eens mooi afgerond. Het Acne logo is subtiel aangebracht op de sluiting of via een hot stamp in zilver direct op het leer.
Acne kleine lederwaren collectie pouch Acne kleine lederwaren portemonnee

Je kunt nu tijdelijk alle witte items laten personaliseren als je ze bestelt via de Acne webshop. Het is mogelijk om je initialen of een korte naam (tot drie letters) en twee tekens aan te brengen. Deze service biedt Acne samen met kunstenaar Jack Pierson aan.

Deze Acne kleine lederwaren zijn vanaf nu verkrijgbaar via de Acne winkels in Stockholm, Londen en New York of via AcneStudios.com. En dat is een stuk handiger vanuit Nederland :).

Vorige post Volgende post

Lees ook