Tassen

Alexander Wang tassen voor zijn 10 jarig jubileum

Alexander Wang #wang10 Rockie all black matteAlexander Wang zit dit jaar 10 jaar in de fashion business. Om dat te vieren kan je op zijn website stemmen welke looks van de afgelopen 10 jaar weer eenmalig terug moeten komen voor zijn jubileum collectie. Alexander Wang staat voor stoere streetstyle met een hoge dosis sportswear. Vooral de Alexander Wang tassen waren en zijn nog steeds ongekend populair. Daarom brengt hij de best verkochte Alexander Wang tassen uit in een all black editie. Want Wang gebruikt altijd lekker veel zwart. Zo worden tassen zoals de Rockie en Diego nog nét een tikkeltje stoerder. #wang10 dus!

Alexander Wang tassen #wang10 Mini Marti all black matteMini Marti 930 euro

Alexander Wang is een van de weinige ontwerpers die niet naar het verleden kijkt om inspiratie op te doen. Hij kijkt vooral naar de toekomst en naar de stijl van de straat. Zijn stijl is niet altijd mijn smaak (te sporty en niet heel vrouwelijk), maar ik houd wel enorm van zijn shirts en tassen. Deze nieuwe collectie bestaat uit zwarte tassen en dat is wél heel erg mij. De hardware en het leer van deze tassen is mat en zwart van kleur.

Alexander Wang #wang10 Prism skeletal all black mattePrism Skeletal rugzak in gevlochten leer 1196 euroAlexander Wang tassen #wang10 Diego all black matteSmall Diego bucket bag 847 euroAlexander Wang #wang10 Rockie all black matteRockie tas met studs 870 euroAlexander Wang #wang10 Donna all black matteDonna crossbody tas 930 euro

Bij elkaar is het een prachtige collectie vind je ook niet? De Alexander Wang all black matte collectie is nu te bestellen via alexanderwang.com. De tassen worden denk ik binnenkort ook in winkels in Europa verkocht. Zo heeft de Duitse webshop Mytheresa de Prisma Skeletal backpack al wel in all black te koop. Alexander Wang wordt onder andere ook verkocht bij Shoebaloo en de Bijenkorf.

Vorige post Volgende post

Lees ook