Schoenen, Tassen

Alexander Wang x H&M

alexander-wang-x-hm-promoOp 6 november is het zo ver, dan ligt de samenwerking tussen H&M en Alexander Wang in geselecteerde winkels! Gisteren werd de collectie officieel gepresenteerd met een heuse catwalkshow, al leek het af en toe meer op een gymles. De collectie is inderdaad héél erg sportief. Dat zal niet iedereen’s cup of tea zijn. Maar H&M kiest hiermee duidelijk voor de typische sporty street style cool dat het label van Wang uitdraagt. In de collectie zitten ook enkele tassen en schoenen en die laat ik je vandaag graag zien.

De show van afgelopen woensdagavond

Vandaag geef ik je een eerste blik op de collectie nu ook de artikelen bekend zijn geworden. Op Style.com las ik een treffende beschrijving van deze collectie. Alexander Wang heeft een ontzettende neus voor wat cool en hip is op straat, vaak nog voordat andere all American designers dat door hebben. Nu is zijn signature style altijd al sportief geweet (doch verfijnd), maar deze collectie is echt hardcore sport. Dat is niet zo gek als je denkt dat America obsessed is met fitness en ‘being fit’. Fashionable sportkleding is immens populair in Amerika, denk aan merken zoals Lulelemon en ook Alexander Wang weet precies zijn vinger hierop te leggen.

alexander-wang-x-hm-schoenLaars 149 euroalexander-wang-x-hm-schoen1Sneakers 129 euro
alexander-wang-x-hm-schoen2

Badslippers 70 euroalexander-wang-x-hm-schoen3Pumps 199 euroalexander-wang-x-hm-schoen4Laars 149 euroalexander-wang-x-hm-tasTas 149 euroalexander-wang-x-hm-tas1Rugzak nog niet bekendalexander-wang-x-hm-tas2Rugzak nog niet bekend

Voor meer sfeerbeelden uit de show of meer informatie check je de speciale Alexander Wang x H&M website.

[foto’s via Vogue en runway foto’s via Style.com]

Vorige post Volgende post

Lees ook