Schoenen, Tassen

Balmain x H&M

Balmain x H&M runway show

Over twee weken is het zo ver, op 5 november ligt de speciale Balmain x H&M collectie in de schappen. Dan zijn eindelijk de betaalbare stukken van Balmain te koop. Dat belooft een dag vol stress te worden. Of je nou voor de deur van de H&M ligt of achter je computer zit, de designercollecties van H&M zijn altijd binnen no time uitverkocht. Tijd om de schoenen en tassen wat beter te bekijken en je wishlist te maken.

Balmain x H&M gladiator sandalsSandalen 149 euro

Balmain x H&M green handbagSuède handtas 200 euroBalmain x H&M bootsLaarzen met kraaltjes prijs nog niet bekendBalmain x H&M mens leather backpackLeren rugzak 200 euroBalmain x H&M short leather bootsKorte laarzen met gouden neus 179 euroBalmain x H&M small red clutchRode clutch 149 euroBalmain x H&M suede pouchBlauwe suède pouch 25 euroBalmain x H&M thigh high suede bootsHoge over de knie laarzen 249 euro

Mijn favoriete items? Dat is de groene handtas, de hoge laarzen en een mooie wollen jas. Ik weet nog niet of ik voor de deur ga liggen of dat ik de hele ochtend achter mijn laptop ga zitten, maar ik ga hoe dan ook proberen iets te scoren! Voor welke items ga jij?

De Balmain x H&M collectie is vanaf 5 november te koop via H&M en via een aantal geselecteerde H&M winkels.

[header via H&M]
[productfoto’s via Fashionista]

Vorige post Volgende post

Lees ook