Tassen

Bao Bao Issey Miyake tassen

Bao Bao Issey Miyake tassen prism gold

Tassen die niet zo bekend en populair zijn bij het grote publiek, I love it. Vaak zijn het creatieve, conceptuele ontwerpen. Geen it-bags met grote logo’s. De Issey Miyake Bao Bao tassen zijn precies dat. Ze bestaan al 16 jaar maar voelen nog steeds modern aan door de architecturale vorm. 

Bao Bao Issey Miyake tassen prism 1 detailsDetails van de Bao Bao tas in metallic

Bao Bao Issey Miyake bestaat sinds 2000 en is een collectie tassen gebaseerd op het idee ‘vormen bij toeval’. Net als de kleding van Issey Miyake draait het bij deze tassen ook om de vorm, structuur en kleur. Door de inhoud van de tas krijgt een Bao Bao tas zijn vorm.

De tas is gemaakt van driehoekige stukjes PVC op een stuk mesh. De tas is ondanks het harde materiaal door deze constructie toch flexibel. Het hengsel is ook verstelbaar. Niet veel, maar wel net wat extra lengte om de tas over je schouder te dragen. De tas is in veel kleuren en maten verkrijgbaar en de shopper is het populairste model.

Bao Bao Issey Miyake tassen prism platinum redPrism Platinum 1 1005 euroBao Bao Issey Miyake tassen prism mintPrism gloss in mint 610 euroBao Bao Issey Miyake tassen prism 1 platinum metallic pinkPrism Platinum pink 1082 euroBao Bao Issey Miyake tassen prism lucent frost khakiLucent frost in khaki 445 euroBao Bao Issey Miyake tassen prism 1 platinum bluePrism 1 575 euroBao Bao Issey Miyake tassen prism auroraAurora 771 euroBao Bao Issey Miyake tassen prism 2 matte pinkPrism 2 matte 558 euro

In Nederland zie ik deze tassen zelden. Ik zie ze vooral in Amsterdam bij Aziatische toeristen. Best logisch, de Japanse designer Issey Miyake heeft een grote fanbase in Azië.

De Bao Bao Issey Miyake tassen koop je online via Matches.

Vorige post Volgende post

Lees ook