Best Budget Buys, Tassen

Best Budget Buy: A.P.C. Soho tas

APC Soho brick red bag

Het Franse A.P.C. (Atelier de Production et de Création) is label naar mijn hart. Clean, Frans en helemaal niet zo gek duur. Naast kleding hebben ze ook een kleine collectie schoenen en tassen die je echt eens moet bekijken. Deze A.P.C. Soho tas past bij elke stijl. Ga je voor een minimalistische no frills look? Of heb je juist een eclectische of retro stijl? Dan is deze tas je beste vriend. Voor nog geen 400 euro!

APC Soho brick red bagAPC Soho brick red bagSoho in brick red via Stylebop 375 euro

Deze A.P.C. tas heeft een tijdloos uiterlijk. Geen gekke kleur, geen groot logo (wel een piepklein logo op de achterkant) en ook geen gekke vorm. Precies dat die relaxte uitstraling die Franse merken zoals A.P.C. hebben. Door het mooie stevige leer zal deze tas ook echt heel lang mooi blijven. Het model is een wat strakkere saddle bag met genoeg ruimte voor (bijna) alles wat je wil meenemen.

Het mooie vind ik vooral de sluiting. Het lijkt een buckle, maar dan eleganter en platter en de tas sluit met een magneet.

APC Soho black bagSoho in zwart via Net-a-Porter 375 euro

Shop deze A.P.C. tas nu via A.P.C. De tassen van A.P.C. zijn ook te koop via onder andere Stylebop, Matches, Net-a-Porter, Monnier Frères en Mytheresa.

Op zoek naar zo’n zelfde soort tas maar dan nog vriendelijker geprijsd? & Other Stories heeft veel van dit soort tassen, vaak rond de 100 euro!

Vorige post Volgende post

Lees ook