Best Budget Buys, Tassen

Best Budget Buy: & Other Stories tas

& Other Stories tas cognac detail

Het vinden van de perfecte vintage tas kan een eindeloze zoektocht zijn. Sommige vrouwen hebben een soort zesde zintuig om de prachtigste tassen op te snorren op rommelmarkten, eBay of Marktplaats. Ik kan dat niet. Misschien zoek ik niet goed genoeg, maar ik zoek liever een vintage inspired nieuwe tas. Een tas die net zo mooi is, maar lekker makkelijk in de winkel te koop is. Deze & Other Stories tas is zo’n perfect voorbeeld. Niet duur en maar heeft wel die mooie vintage look.

& Other Stories tas burgundy dark red& Other Stories tas in donker rood

Afgelopen week was ik weer eens bij & Other Stories. Ik denk dat dit zusje van H&M echt de leukste telg uit de familie is. Alles is betaalbaar, de tassen en schoenen zijn allemaal van goede kwaliteit en de beauty afdeling is hemels! Ik ga ook nooit weg zonder een nieuwe hand crème en ik had dit keer bijna een nieuw paar schoenen gekocht…

Maar mijn oog viel vooral op deze tas. Het is een simpele leren tas die duidelijk is geïnspireerd op een tas uit de jaren 70. Gemaakt van natuurlijk gelooid leer en dat zorgt voor een heel mooi patina na gebruik. Het leer is dik en stug en daarom blijft de tas goed in model. Krasjes zie je wel snel, maar dat maakt de tas samen met het patina dat je na een tijd krijgt juist heel mooi en levendig. Het is een recht toe recht aan model met een groot vak en als versiering alleen een grote gesp. Simple but beautiful!

& Other Stories tas achterkantDe achterkant& Other Stories tas cognac detailDe binnenkant

Deze & Other Stories tas kost 95 euro en is daarmee heel betaalbaar en een echte Best Budget Buy. Het is een tas waar je heel lang plezier van zult hebben en die ook heel tijdloos is. Je bestelt de tas via stories.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook