Best Budget Buys, Tassen

Best Budget Buys: Zara croco print schoudertas

Zara croco chain bag

Het zal je niet verbazen dat Zara een van mijn favoriete winkels is. Niet alleen is de kleding mooi, modieus en betaalbaar maar de schoenen en tassen zijn ook echt geweldig. Zara brengt meerdere collecties per jaar uit en hierdoor kunnen ze erg snel op de trends inspelen. Vaak genoeg zie ik originele en veel goedkopere interpretaties van designer items en dat maakt de Zara ook zo geliefd onder veel mensen. Voor weinig geld is je garderobe weer up to date. Vandaag laat ik je een goed alternatief zien voor de felbegeerde maar oh zo dure Chanel Boy Bag.

Chanel Boy Flap bag in powder pink patentde Chanel Boy Bag

De Chanel Boy Bag is hard op weg, als het nog niet zo is, om de nieuwe IT bag te worden. Het is een stoere twist op de klassieke Chanel 2.55 flap bag en het is ook niet zo gek dat je er menig blogger en celebrity mee ziet lopen. De medium Chanel Boy Bag komt met een prijskaartje vanaf ruim 3000 Euro. Helaas is deze prachtige tas op dit moment ook erg slecht verkrijgbaar vanwege de grote vraag. Tijd voor een goedkoper alternatief en Zara springt hier handig op in.

Zara croco chain bag

De ‘leren coco citybag met schakel’ is het antwoord van Zara op de Chanel Boy Bag. De grove matte schakels, de vorm, de indeling en de textuur van de croco print ademen toch wel Chanel. Toch heeft het designteam van Zara het ontwerp niet al te letterlijk gekopieerd. Hun interpretatie is origineel genoeg om niet door te gaan als slap aftreksel. Deze tas in leer en polyurethaan kost slechts 129 euro.

Zara croco chain bag detail

 

Zara brengt wat mij betreft op dit moment als een van de weinige grote ketens de mooiste tassen en schoenen op de markt. Het leer is van goede kwaliteit, het is goed afgewerkt en de prijzen liggen er laag. Een paar Zara schoenen kost gemiddeld 60 á 100 euro. De leren tassen zijn vaak geprijsd tussen de 100 en 15 euro en dit vind ik hele schappelijke prijzen. Het liefst scoor ik deze items nog voordeliger in de sale maar die is helaas nu net afgelopen. Zara bewijst met deze tas maar weer waar ze goed in zijn, namelijk het vertalen van runway naar high street.

Deze zwarte croco print tas kan voor 129 euro van jou zijn. Verkrijgbaar bij Zara.

Vorige post Volgende post

Lees ook