Best Budget Buys, Tassen

Best Budget Buys: A.P.C. tas

APC demi lune zwart

Een mooie tijdloze leren tas voor minder dan 500 euro? Dan moet je écht bij het Franse A.P.C. zijn. De Half Moon bag zie je veel op Instagram, maar ook de Genève of Gabrielle tas zijn pareltjes. De tassen worden in Portugal met de hand gemaakt van het beste natuurlijk gelooide leer. Alle tassen van A.P.C. zijn naar mijn mening een best budget buy. Niet duur én tijdloos = win win.

APC Luna tas zwartA.P.C. Luna 455 euroAPC Josephne tas grijsA.P.C. Josephine 475 euroAPC Ella nut brownA.P.C. Ella 485 euro

De modellen zijn simpele geometrische vormen. De Half Moon, of in het Frans Demi Lune, blijkt een hele praktische vorm te zijn. De meeste tassen van A.P.C. zijn moderne varianten op de bekende saddle bag. Afgewerkt met een klein goud logo en een leren of schakelketting. Met die schakelkettingen wisselt A.P.C. ook af. De ene keer smal en subtiel bij een model zoals de Josephine een platte ‘gourmet’ schakelketting.

Kleurenpalet

Het kleurenpalet van A.P.C. is aards en heel natuurlijk. De tassen van A.P.C. zijn gemaakt van natuurlijk gelooid leer. Door gebruik ontstaan er ook verkleuringen (patina). Het leer gaat dus echt leven en wordt alleen maar mooier na een tijdje. En dat zorgt ook dat het leer een diepe warme kleur heeft.

A.P.C. heeft veel zwart, donkerblauw, (rood)bruin en beige in de collectie. Geen felle kleuren of modekleuren zoals millennial pink. Maar wel kleuren die bij elke outfit passen en niet te veel aandacht opeisen. Het zijn tassen voor de lange termijn waar je veel plezier van gaat hebben.

APC June Tobacco tasA.P.C. June 420 euroAPC demi lune tas zwartA.P.C. Half Moon 345 euro
APC Andrea navyA.P.C. Andrea 345 euroAPC Gabrielle wineA.P.C. Gabrielle 410 euroAPC Geneve tas cognacA.P.C. Genève 420 euro

Shop de tassen van A.P.C. via de webshop van A.P.C. of via de Bijenkorf.

Vorige post Volgende post

Lees ook