Best Budget Buys, Schoenen

Best Budget Buys: Acne Pistol boots

Acne Pistol boots blackSale alert! Is de uitverkoop soms al begonnen? Voorlopig nog niet, maar My-Wardrobe.com heeft nu op de hele collectie 40% korting! Waaronder op de populaire (en nooit afgeprijsde) Acne Pistol boots. Twijfel je al een tijdje over deze mooie en enkellaarsjes maar vond je ze altijd te duur? Sla dan nu je slag! De Acne Pistol boots zijn daarom vandaag de meest perfecte Best Budget Buy.

Acne Pistol boots blackZwarte Pistol boots via My-Wardrobe van 430 voor 258 euro

Als je modebloggers vraagt wat de perfecte enkellaarsjes ever zijn dan is de kans groot dat ze de Acne Pistol boots zullen noemen. Ze zijn al jaren een van dé Acne klassiekers. Niet heel gek want ze hebben een tijdloos uiterlijk, zitten comfortabel en passen echt bij iedere outfit. Ik vind het altijd een feest om te zien hoe anderen (lees modebloggers) hun outfit stylen met deze schoenen. Ze zijn echt multi inzetbaar. Onder een lieflijk jurkje? Check! Stoer onder een skinny jeans? Check? Onder shorts met een dikke maillot? Check!

Acne Pistol boots green suedeGroene suède Pistol boots via My-Wardrobe van 460 voor 275 euroAcne Pistol boots pony hairPony hair Pistol boots via My-Wardrobe van 460 voor 275 euro Acne Pistol boots cognacCoffee Pistol boots via My-Wardrobe van 430 voor 258 euro

Hoe tof is het dan ook dat My-Wardrobe nu 40% korting heeft op hun hele collectie! Ze kosten nu maar 285 euro in plaats van 430 euro. Dat is nog eens een fijne korting. Naast de zwarte Pistol boots heeft My-Wardrobe ook nog de cognackleurige, groen suède en de pony hair versies op voorraad. Go go go! Zijn deze schoenen nog steeds te duur voor je? Sasha heeft ook een look-a-like exemplaar voor heel wat euro’s minder.

Vorige post Volgende post

Lees ook