Best Budget Buys, Schoenen, Shoe Sunday

Best Budget Buys: Aldo sandalen

Aldo Griliri sandals asosAls ik in Engeland ben ga ik altijd langs een paar vaste winkels waarvan ik weet dat ze altijd leuke en betaalbare schoenen hebben. Office, Marks en Spencer en Aldo zijn mijn favoriete adresjes voor niet al te dure schoenen. Natuurlijk is het leuk om langs dure warenhuizen zoals Selfridges te gaan, maar soms is mijn budget ook niet zo groot. Maar voor Aldo hoef je helemaal niet naar Engeland (of Amerika). Je bestelt ze gewoon via ASOS. Zoals dit paar kleurrijke sandalen met blokhak die ik perfect vind voor deze zomer.

Aldo Griliri sandals asos detail

Deze schoenen doen me een beetje denken aan de schoenen van Sophia Webster. Haar schoenen zijn ook vaak uitgevoerd in snoeperige pastelkleuren gecombineerd met basic kleuren én een torenhoge hak. Gelukkig is dit paar van Aldo wel een stuk betaalbaarder. Dit paar kost 90 euro en dat vind ik best een goeie prijs voor een paar leren schoenen met mooie details zoals de gevlochten raffia hak. En wie weet komt dit paar binnenkort nog in de sale. Dat zou helemaal fijn zijn!

Aldo Griliri sandals asos detail

Bestel dit paar Aldo sandalen via ASOS voor 90 euro. Kijk ook zeker even bij de andere schoenen en tassen van dit merk want ze hebben echt veel leuke schoenen. Aldo is wat mijn betreft een best budget buy. Kende jij dit merk al? En ben je net als ik ook zo’n fan?

Vorige post Volgende post

Lees ook