Best Budget Buys, Tassen

Best Budget Buys Asos crossbody bag

 

Asos croccbody cognac

Je kent dat wel. Je gaat spontaan nog even wat drinken op het terras met vrienden terwijl je al net lekker thuis zat of je moet nog snel een boodschap doen voordat de supermarkt sluit. Je wilt je niet helemaal opdoffen maar je wilt wel een tas meenemen voor je essentials. Maar niet al te groot natuurlijk. Een klein crossbody tasje is ideaal voor dit soort situaties. Deze tas van Asos heeft de perfecte afmetingen en maakt elke outfit af. Daarom is dat vandaag mijn best budget buy.

Asos croccbody cognac

Een simpele zwarte of bruine tas past uiteraard overal bij en vind je misschien in bijna iedere winkel. Maar ik zoek juist altijd naar bijzondere modellen, geen modellen die al 100x zijn ‘gerecycled’. Zoals bijvoorbeeld de  kleine tasjes die geïnspireerd zijn op de Chanel 2.55. Die kennen we allemaal wel en zijn inmiddels ook in een variant verkrijgbaar bij de Primark. Niks tegen de Primark an sich want ik kom er graag (ik zweer bij hun panty’s), maar hun tassen zijn om te huilen. En als een model bij de Primark belandt dan weet je dat het echt niet meer kan. De Engelse webwinkel Asos biedt een goed alternatief, ze zijn niet te duur en hebben een enorm groot assortiment. Deze Asos tas is gemaakt van echt leer, dus heel duurzaam, en zal ook alleen maar mooier worden na verloop van tijd en het model vind ik ook uniek.

Asos croccbody black

De stijl van deze tas vind ik lastig te omschrijven omdat het zo uniek is en moeilijk te plaatsen. Het is niet direct een kopie van een bestaande designertas. De cognac versie kan heel boho/hippie zijn, maar de zwarte versie vind ik juist weer heel chic en simpel. De prijs van 77 euro is niet super goedkoop, maar dan heb je wel een erg mooie tas die je heel wat seizoenen trouw zal blijven.

Asos croccbody black

Deze Asos crossbody is verkrijgbaar voor 77 euro via Asos. Check zeker ook de rest van hun leren tassen want ze hebben héél erg veel!

 

Vorige post Volgende post

Lees ook