Best Budget Buys, Tassen

Best Budget Buys: Furla Metropolis tas

Furla Metropolis tas

Er zijn weinig tassen die zo veelzijdig zijn als de Furla Metropolis. Dit kleine crossbody tasje kost rond de 250 euro en dat is best heel betaalbaar. Kiezen is ook lastig, de tas komt in duizend en één kleuren en prints. En zit er geen kleurencombinatie voor je tussen? Dan kan je Metropolis tas nu ook nog eens zelf customizen met Furla Made for You. Echt een leuk klein tasje!

furla-metropolis-black-whiteFurla Metropolis tas pinkyMetropolis tas vanaf 265 euro

Het Italiaanse Furla is een merk dat Italiaans design betaalbaar maakt. Het is geen Prada of Gucci, maar met prijzen tussen de 200 tot 600 euro willen ze ook geen concurrent van deze merken zijn. Je krijgt voor dat geld wel een echte leren tas gemaakt in Italië. Ik heb zelf een aantal Furla tassen en de kwaliteit is dik in orde kan ik je zeggen.

De Metropolis tas is zo’n tas die je in je kast moet hebben. Ik ben een groot van fan dit soort tasjes omdat ze vooral veel voordelen hebben. Je hebt altijd je handen vrij, ze zijn klein en licht en ze passen bij overal bij (mits je een veelzijdige kleur kiest). Als je twijfelt over welke tas je mee moet nemen dan is dit een tas die je zonder nadenken kunt passen. Nadelen zijn er gewoon niet, of nouja een iphone 6+ past er nét in…

Furla Metropolis tas giallo yellow
Furla Metropolis tas Magnolia Furla Metropolis tas malachite top handle Furla Metropolis tas gold Furla Metropolis tas Toni onyx black white Furla Metropolis tas bluette glitter

Furla Made for You

Als je niet kunt kiezen dan kan je je eigen Metropolis tas samenstellen met de Furla Made for You service. Je kan maar liefst 8500 verschillende combinaties maken. En met deze service kun je kiezen uit rosegouden hardware of juist in de kleur van je tas. Je hebt veel meer opties dan bij een standaard Metropolis tas. De prijs is afhankelijk van de tas die je ontwerpt.

Furla Metropolis tas blue laguna Furla Metropolis tas ArancioJe hebt ook nog twee andere variaties dan de standaard Metropolis crossbody; een ‘Birkin’ versie en een groter model met een hengsel. Ook heel mooi!

De Furla Metropolis tas koop je natuurlijk via Furla.com maar ook via De Bijenkorf, the Little Green Bag en Zalando. En een extra budget tip: Furla tassen zijn gelukkig vaak in de sale!

Vorige post Volgende post

Lees ook