Best Budget Buys, Tassen

Best Budget Buys: Furla Twiggy tas

Furla Twiggy Hobo onyx Een tas scoren voor minder dan 500 euro is soms best lastig. Natuurlijk, er zijn honderden tassen op de markt waar je uit kunt kiezen. Maar je wilt graag investeren in een goede tas die je veel zult gebruiken maar waar je geen enorm bedrag voor hoeft neer te leggen. Het liefst moet de tas ook lang mee gaan zodat je er veel plezier van kunt hebben. Als je een budget van 500 euro hebt kan dat best lastig zijn. Merken hangen of rond de 1000 euro of zijn juist weer te goedkoop. Het Italiaanse merk Furla is een merk dat er een beetje tussenin hangt, niet al te duur maar ook zeker niet goedkoop. De Twiggy hobo van 475 euro is vandaag mijn Best Budget Buy.

Een goede budget aankoop is niet per definitie de allergoedkoopste optie, het is juist een aankoop die perfect bij je budget past. En als je 500 euro te besteden hebt dan wil je een kwalitatief goede tas, die niet ál te hip is (daar is de Zara voor!) maar wel erg mooi is en die perfect aansluit bij je eindeloze lijst met zware eisen (niet te zwaar, ruim, schouderband etc.) dan is Furla een van de merken waarbij je uitkomt. Andere merken waaraan je kunt denken zijn Michael Kors, Marc by Marc Jacobs en See by Chloé om er een paar te noemen.

Furla Twiggy Hobo onyxDe Twiggy hobo van Furla is best een ‘apart’ model. Het is geen standaard handtas, geen crossbody maar ook geen bucket bag. Het is meer een combinatie tussen deze drie tassen, dit wordt ook wel een hobo genoemd. Een hobo gooi je makkelijk over je schouder, draag je in je arm maar lijkt ook een beetje op een grote bucket bag. Dit model zien we nu niet zoveel, jammer eigenlijk! Want het is een erg handig model.

Furla Twiggy Hobo onyxDeze zwarte Furla tas is gemaakt van super zacht kalfsleer met een fijne nerf, gouden hardware en een subtiel logo. De tas gaat open door middel van een grote rits met sliertjes die over de volledige boven- en zijkant van de tas loopt, schuin! Dat is iets wat je eigenlijk nooit ziet. Leuk! De tas krijg hierdoor een speels karakter. Een zwarte tas kan wat saai ogen, maar dat is deze zeker niet. Naast het grote vak dat je opent door deze rits zijn aan de zijkant ook nog twee kleine maar handige vakjes. Qua specs is deze tas zeker goedgekeurd.

Furla Twiggy HoboHoe langer ik naar deze tas kijk en hoe leuk ik ‘m begin te vinden! Ben jij ook op zoek naar een nieuwe tas en heb je een budget van tegen de 500 euro? Kijk dan ook zeker even naar deze Furla tas die ook in het grijs, beige en rood verkrijgbaar is. Ook de andere tassen van Furla zijn erg de moeite waard. Deze zwarte Twiggy Hobo is nu via de webshop verkrijgbaar voor 475 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook