Best Budget Buys, Tassen

Best Budget Buys: Iris and Ink Camden tas

Iris and Ink Camden backpack bucket bagDe laatste tijd ben ik erg geobsedeerd door de bucket bag. Een trend die in 2015 zeker doorzet. Aan de ene kant ben ik gefrustreerd dat ik nog geen tas van Mansur Gavriel heb kunnen bemachtigen, aan de andere kant zijn er zó ontzettend veel mooie exemplaren dat ik niet kan kiezen. Zara heeft een geweldige met krokoprint, maar Saint Laurent of Louis Vuitton ook. Iris and Ink, het eigen label van koopjessite The Outnet, combineert zelfs twee trends: een bucket bag met een rugzak. Het resultaat? Een originele én betaalbare tas.

Iris and Ink Camden backpack bucket bagIris and Ink is het eigen merk van The Outnet. Opgericht met als doel de populairste items uit de uitverkoop nogmaals beschikbaar te maken. En zij kunnen het weten. The Outnet is de outlet site van Net-a-Porter en weten dus heel goed wat er speelt in modeland en wat écht niet meer kan. Je moet dan denken aan fijne basics zoals truien, perfect zittende trenchcoats en de hipste accessoires. Uiteraard tegen een outletprijsje. Met deze Camden tas slaan ze de spijker op hun kop. Zowel de buideltas als de rugzak zijn de modellen van nu.

Iris and Ink Camden backpack bucket bagDe Camden rugzak doet mij vooral denken aan de oh-zo-mooie-maar-véél-te-dure-rugzak van The Row. Met een prijskaartje van 272,25 euro past deze tas een stuk beter in mijn budget. De Camden is gemaakt van hetzelfde stugge leer als de Mansur Gavriel tassen. Dit leer kan slecht tegen krassen, maar krijgt wel na een tijdje een heel mooi ‘levendig’ patina. De tas heeft ook geen grote logo’s, frutsels of andere rare dingen; alleen twee goudkleurige uiteindes aan het sluitkoord. Het is een buideltas (of toch meer een rugzak?) in de meest simpele maar effectieve vorm. Daar houd ik van.

De Iris and Ink Camden buideltas slash rugzak is te koop via The Outnet voor 272,25 euro. Helemaal niet duur en daarom is het de Best Budget Buy. Liever een andere buideltas? Check dan deze 10 toffe exemplaren.

Vorige post Volgende post

Lees ook