Best Budget Buys, Tassen

Best Budget Buys: J. Crew signet tas

Jcrew Signet bag header

Ik krijg best vaak de vraag of ik nog een leuke tas weet. Niet al te duur maar wel handig, goed afgewerkt en het liefst in een mooie (of gekke) kleur en leuk model. Natuurlijk! Nu vind ik zelf een tas onder de 1000 euro meestal een koopje, maar ik snap dat dat nog steeds erg veel geld is. Gelukkig heb je ook genoeg leuke tassen voor minder dan 1000 euro. Zoals de Signet tas van het Amerikaanse J.Crew van maar 160 euro.

J. Crew Signet tasJ. Crew Signet tasDe Signet met pompoms

De J. Crew Signet is een nieuwe tas en is helemaal van nu. De trend is dat we graag onze eigen tas customizen met pompoms, hangers, een andere schouderband of je eigen monogram erop. En bij de Signet tas kan dat. De tas heeft al een haakje met een clochette met mini sleutels in een contrasterende kleur aan de tas hangen. Het is aan jou om daar nog iets anders bij te hangen.

J. Crew Signet tas black lizardSignet in zwart via Zalando 159,95 euroJ. Crew Signet blue red suede Signet in blauw en rood suède via Zalando 159,95 euro J. Crew Signet roasted chestnutSignet in roasted chestnut via Zalando 159,95 euro J. Crew Signet tas pinkSignet in roze via J.Crew 159,95 euroJ. Crew Signet Italian calfSignet in calf hair via J.Crew 369,95 euro

Shop de J. Crew Signet tas via Zalando of JCrew.com. De meeste keus in kleuren en de bijbehorende accessoires heb je in de webshop van J. Crew zelf, maar houd dan rekening met extra invoer- en douanekosten!

Vorige post Volgende post

Lees ook