Best Budget Buys, Tassen

Best Budget Buys: Lancaster bucket bags

Lancaster bucket bags

Het is december! En dat betekent maar één ding; glitter, glamour, cadeaus en nog meer cadeaus. Maar omdat je soms zelf niet meer weet wat je moet vragen voor kerst geef ik je tips voor je wishlist. Deze bucket bags van Lancaster zijn een echte Best Budget Buy. Ze zijn niet duur, er is veel keus in kleuren én ze lijken op de populaire Mansur Gavriel tassen. Maar dan veel goedkoper.

Lancaster bucket bags pur saffiano goldMini in goud saffiano via Lancaster 95 euro

De Lancaster bucket bags lijken ontzettend veel op de bucket bags van Mansur Gavriel. De simpele vorm, het leer in drie varianten (glad, saffiano of soepel) en de kleuren. Zelfs de zwart met rode binnenkant bucket bag vind je bij Lancaster. Een bucket bag is niet het meest originele ontwerp, maar ze zijn sinds een tijdje weer helemaal terug.

Maar er is één groot verschil: die van Lancaster zijn een stuk makkelijk verkrijgbaar en ze heel betaalbaar. Oke, dat waren twee verschillen. En dat maken deze Lancaster bucket bags een best budget buys. En met prijzen tussen de 100 en 170 euro zijn dit echt leuke tassen voor erbij. Just in time voor kerst!

Lancaster bucket bags pur smooth pinkMini in fuchsia smooth via Lancaster 95 euro
Lancaster bucket bags pur saffiano blauwSmall in blauw saffiano via de Bijenkorf 159 euroLancaster bucket bags pure smooth roodSmall in rood smooth via de Bijenkorf 159 euroLancaster bucket bags pure smooth zwartSmall in zwart smooth via de Bijenkorf 159 euro Lancaster bucket bags ikon brownSmall Ikon in canvas via Lancaster 159 euroLancaster bucket bags pure smooth grijsLarge grijs smooth met extra vakje via de Bijenkorf 199 euroLancaster bucket bags pur saffiano paarsSmall bordeauxrood saffiano via de Bijenkorf 159 euro
Lancaster bucket bags pure smooth blauwSmall blauw smooth via de Bijenkorf 159 euro

Shop de Lancaster bucket bags via Lancaster.com of via de Bijenkorf.

Vorige post Volgende post

Lees ook