Schoenen, Shoe Sunday

Best eBay finds: Christian Louboutin Miss Stack pumps

Christian Louboutin Miss Stack 85mm tortoise

De beste plek om goeie deals te scoren is eBay. Met een beetje geduld, de juiste zoekopdracht en een flinke dosis geluk kun je echt te beste dingen scoren. Als ik me verveel en alle webshops heb gehad, ga ik bargain hunting op eBay. Een van mijn beste vondsten ooit zijn deze Christian Louboutin Miss Stack pumps. Al jaren mijn favoriete Louboutins.

Christian Louboutin Miss Stack 85mm tortoise

Het is alweer een tijdje terug, in 2012 scoorde ik deze pumps op eBay. Ze stonden met een pittig prijsje online, maar er was ook een ‘best offer’ optie. Ik bood een laag bedrag en ik had ze tot mijn verbazing nog gewonnen ook. Voor 200 euro was ik in het bezit van een paar nieuwe Louboutin pumps. Wel zonder de originele doos helaas, maar dat neem ik voor lief voor die prijs.

Dit model is de Miss Tack in tortoise (of schilpadmotief) lakleer en zijn helaas niet meer te koop. Zonde want dit zijn by far mijn meest comfortabele pumps en zou ze zo in alle kleuren willen kopen. De brede hak van 85mm overleeft alles. Zelfs de oude binnenstad van Utrecht na een avondje stappen. Dat kan ik niet van veel andere pumps zeggen 🙂 En ze zien er nog steeds supergoed uit na al die tijd.

Christian Louboutin Miss Stack 85mm tortoise

Tips om te zoeken op eBay

  • Zoek naast ‘louboutin + je maat’ ook op alleen op Louboutin en bekijk de advertenties voor de juiste maat. Zo vind je resultaten die niet worden meegenomen in de zoekresultaten. Daar wordt ook minder op geboden.
  • Zoek ook op de UK of US size. Dat is even puzzelen maar zo verbreedt je wel het zoekveld.
  • Ik zoek altijd binnen de Europese Unie. Ik heb namelijk geen zin in extra douanekosten.
  • Ik kijk het liefst ebay.co.uk en eBay.fr voor het beste aanbod. eBay.nl gebruik ik zelden.

Ook op zoek naar een paar Louboutins voor minder dan retail? Dan is eBay echt de place to be. Wat is jouw beste eBay vondst?

Vorige post Volgende post

Lees ook