Tassen

Céline lente/zomer 2018 collectie

Céline spring summer 2018

Ik heb helaas geen goede detailfoto’s van de Céline collectie voor volgend jaar zomer. Maar de foto’s dié ik gevonden heb, zijn veelbelovend. Phoebe Philo keek voor de collectie terug naar het begin van de jaren 80. En voor de tassen betekent dat een nieuwe versie van de vintage box bag. Dat is goed nieuws want de echte vintage tassen zijn erg gewild.

Céline spring summer 2018 looksLinks de nieuwe versie van de vintage box met het oude logoCéline spring summer 2018 Rechts plastic tassen met volgens mij de uitnodiging van de show 

Whats’s new?

Bijna elk model had een tas bij zich en Phoebe Philo liet alleen maar nieuwe modellen tassen zien. Dat maakt het extra lastig om de tassen eens goed te bekijken en te beoordelen. Met een beetje hulp van Instagram heb ik een beter beeld gekregen. De tassen zijn grofweg in te delen in vier soorten tassen voor deze collectie.

  1. De ‘nieuwe’ vintage box. Hier ben ik echt super benieuwd naar!
  2. Een clutch met dokterssluiting.
  3. Een oversized shopper die de modellen over een schouder droegen.
  4. Een nieuwe handtas die iets weg heeft van de Edge van een paar jaar terug.

Céline spring summer 2018 Instagram by Perrine DesmonsBackstage foto’s (bron:Instagram via Perrine Desmons) Céline spring summer 2018 looksLinks de nieuwe vintage crossbody en rechts de clutchCéline spring summer 2018 looksRechts de oversized shopper in groen leer
Céline spring summer 2018 looksRechts een nieuwe handtas. Is dit de opvolger van de Edge?

Bekijk alle looks op Céline.com. Deze collectie ligt tegen het einde van dit jaar in de winkels. Uiteraard laat ik je dan weer het lookbook zien. Daarin staan de nieuwe modellen en de klassiekers in de kleuren van dit seizoen. Ik kan niet wachten!

[Foto’s via Vogue/fashion-shows]

Vorige post Volgende post

Lees ook