Schoenen, Tassen

Chanel Cruise 2017-2018

Chanel cruise 2018

De moderniteit van de oudheid was de inspiratie voor de Chanel cruise 2017-2018 collectie. Karl Lagerfeld wilde laten zien hoe tijdloos het schoonheidsideaal van toen was. Chanel hád in Griekenland de cruise collectie kunnen laten zien. Net als de vorige collecties in Cuba, Seoul of Dubai, maar koos toch voor het Grand Palais in Parijs. Je waande je daar voor een moment even in Athene. En de collectie? Griekse godin meets gladiator en dat alles typisch Chanel. Kijk mee naar een aantal looks!


Bekijk de cruise collectie op YouTube

Wat kunnen we verwachten qua tassen? Niks bijzonders want ik zag niet echt een nieuw model. De nieuwe Gabrielle tas kwam vaak terug net als een aantal clutches. De kleuren zijn ‘aards’ met veel goud, brons en zwart. Klassiek dus!

En de schoenen? Met de Griekse oudheid als grootste inspiratiebron moésten er wel een paar gladiatorsandalen in de collectie zitten. En voilà, elk model liep in een paar door de ‘oude’ ruïnes. Ik zag gele, gouden, zwarte, blauwe en groene paren voorbij komen. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk ook dat de andere accessoires uit deze cruise collectie ook in deze kleuren te koop zullen zijn.

Ik vind het een mooie collectie maar er schreeuwt nog niets mijn naam. Mijn portemonnee is voorlopig veilig 🙂

Chanel cruise 2018 Chanel cruise 2018 Chanel cruise 2018 Chanel cruise 2018

Deze cruise collectie ligt waarschijnlijk in november in de winkels. Check voor nu alle looks uit de collectie plus behind the scenes materiaal op Chanel.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook