Tassen

Chanel tassen Cruise collectie 2016

Chanel cruise 2016 bags header

De Chanel Cruise 2016 show staat ieder seizoen in het teken van een ander stad. Vorig jaar was het Dubai, dit jaar werd de show gehouden in de hoofdstad Seoul. Karl Lagerfeld showde een prachtige collectie vol traditionele én moderne Koreaanse invloeden. Inmiddels liggen de Chanel Cruise tassen in de winkels dus het is tijd om de collectie wat beter te bekijken. Net als de show voert de kleur roze de boventoon. Lekker girly en zomers, daar houd ik wel van!

De nieuwe modellen

Chanel cruise 2016 backpack classic flap

De Classic Flap als rugzakChanel cruise 2016 minaudière clutchDe schildpad minaudière en clutch

In de show zaten echt een paar pareltjes van tassen. De minaudière of clutch in de vorm en kleur van een schildpad wordt ongetwijfeld een collector’s item. Die past in het rijtje van de parfumfles, het melkpak en de jerrycan uit de vorige collecties. Beter draagbaar zijn de Classic Flap bags in tweed of de nieuwe Boy bags. Die tassen mogen uiteraard ook niet ontbreken.

De rugzak is nog steeds onverminderd populair. Chanel heeft dit seizoen de gewone Classic Flap omgebouwd tot een buideltas die je ook als rugzak kunt dragen. Het is een bijzonder model geworden. Grote kans dat we types zoals Rihanna en Miley Cyrus hier binnenkort mee spotten. Ook is er een nieuwe model rugzak met trekkoord in leer en stof.

Chanel cruise 2016 backpackLeren en stoffen rugzak met trekkoordChanel cruise 2016 bags

De classics

Chanel cruise 2016 classic flap sequinsClassic Flap bags met paillettenChanel cruise 2016 classic flap tweedClassic Flap bags in tweedChanel cruise 2016 flap bag
Chanel cruise 2016 medium boy bagMedium Boy bag in leer en lakleer

Chanel cruise 2016 pink bag case Chanel cruise 2016 shopping bag

Mijn favoriete tas uit deze collectie? Dat is zonder twijfel de Classic Flap in tweed of met pailletten. De kleurencombinaties zijn erg mooie en het tweed is wel onmiskenbaar Chanel. Wat is jouw favoriet tas uit deze collectie?

Bekijk alle tassen op Chanel.com. Deze tassen liggen vanaf nu in de winkels. En zoals altijd op=op. De Chanel boetiek vind je in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam of net over de grens in Antwerpen en Brussel.

Meer weten over de prijzen van de tassen? Bekijk hier de prijzen van de Chanel Classic Flap bag, Chanel 2.55 of de Chanel Boy bag.

P.s. ik hoor roddels dat er heel misschien een Chanel boetiek in de vernieuwde Bijenkorf in Amsterdam komt. Dat zou héél fijn nieuws zijn!

Vorige post Volgende post

Lees ook