Tassen

Chanel tassen herfst/winter 2015

Chanel tassen fall winter 2015

Deze maand is het fashion month, dat betekent veel shows met de nieuwste zomercollectie. Maar eerst is het nog tijd voor de nieuwe wintercollectie van Chanel die nu in de winkels ligt. Misschien kan je je de show van afgelopen maart nog herinneren. Het Grande Palais in Parijs was door Karl Lagerfeld omgebouwd tot Brasserie Gabriele. Het is een hele draagbare collectie geworden met een echt Frans tintje en wéér een aantal prachtige Chanel tassen.

Chanel Mosaic Boy Bags fall winter 2015 Chanel Boy Bags fall winter 2015de Boy bags uit de herfst/winter 2015 collectie

Dit is echt een collectie die als zoete broodjes over de toonbank zal gaan. Na de show van maart was ik helemaal verliefd op de mosaic Boy bag. Maar nu ik weet dat deze tas in de exceptional (lees: onbetaalbaar) categorie valt, moet ik die tas even uit mijn hoofd zetten. Maar gelukkig zitten er nog een heleboel andere mooie Boy bags in de collectie. Waaronder een aantal met gevlochten en geplooid leer. Ook heel speciaal maar een stuk goedkoper dan de mosaic Boy of Flap bags.

Chanel Bags fall winter 2015 Chanel minaudieres Bags fall winter 2015 Chanel Flap Bags fall winter 2015Chanel tassen fall winter 2015 Chanel Exceptional Bags fall winter 2015 Chanel Exceptional Bags fall winter 2015

Al deze Chanel tassen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Chanel in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Of steek de grens over en breng een bezoekje bij Chanel in Antwerpen of Chanel Brussel. Mijn ervaring is dat die boetieks ook een mooie selectie aan tassen hebben.

Vorige post Volgende post

Lees ook