Schoenen

Christian Louboutin lente 2017 Party Crasher collectie

Christian Louboutin party crasher spring 2017

Louboutin zorgt al meer dan 20 jaar elk seizoen voor een collectie classics én meer fashionable modellen. Christian Louboutin heeft een grote fantasie en weet van een simpele pump altijd iets extravaganties te maken. Spikes en studs zijn intussen klassiekers geworden dus dit seizoen focust Louboutin zich op nouja, eigenlijk álles. Kleur, metallic, glitter, luipaardprint, mesh, diepe teendecolletés en hoge hakken. Kijk mee naar de Party Crasher collectie.

Christian Louboutin Olavague red suedeOlavague in suède 695 euro

Een van de opvallendste silhouetten van deze collectie is de Olavague en Explozina pumps. Beiden pumps hebben een nogal opvallende afwerking. De Olavague pumps lijken op golven en de Explozina pumps lijken op hoe een striptekenaar een explosie tekent in een stripverhaal. Knap hoe Louboutin er altijd een draagbare schoen van weet te maken.

Niet een schoen voor iedere dag maar met deze schoenen weet je zéker dat je alle aandacht trekt. Maar er zitten ook nieuwe variaties van klassiekers in deze collectie. De So Kate pumps hebben een ombre effect met wit en luipaardprint lakleer en de Lady Peep pumps hebben ook een marmer 2.0 motiefje gekregen.

Mijn favoriet uit deze collectie? De Lagoyata pumps. I love luipaardprint! En door de lagere brede hak kan ik er ook daadwerkelijk een tijd op lopen. Noem het saai maar ik hou het gewoon niet lang vol in een paar pumps met een hak van 12+ centimeter :).

Christian Louboutin Explozina blackExplozina in nappa, lakleer en mesh 1095 euroChristian Louboutin Farfaclou purple suedeFarfaclou in suède met studs en strass 895 euroChristian Louboutin Lady Peep Saturne nappa pepiteLady Peep in Saturn lakleer 695 eurochristian-louboutin-lagoyata-leopardLagoyata pumps met luipaardprint 745 eurochristian-louboutin-madame-menodo-pythonMadame Menodo in slangenleer 945 euroChristian Louboutin EstradoucheEstradouche met glitter, suède en metallic leer 745 euroChristian Louboutin Oaxacana pinkOaxacana in suède met studs en strass 745 euro

Christian Louboutin So Kate ombre whiteSo Kate ombre wit en luipaardprint 545 euroChristian Louboutin Sola SofiaSolasofia met print 475 euro

Vorige post Volgende post

Lees ook