Pouches, Tassen

De beste accessoires die niet in je tas mogen ontbreken

Fendi saffiano Buggies wallet

Hier op TBH besteed ik uiteraard veel aandacht aan tassen in alle vormen en maten. Maar misschien zijn kleine accessoires, zoals portemonnees, wel net zo belangrijk. Ze houden dagelijks je cash, OV chip, creditcards en sleutels netjes bij elkaar. Een portemonnee of sleutelhouder gebruik je zelfs iedere dag en dat kan ik van mijn tassen niet altijd zeggen. Tijd om ook wat aandacht te besteden aan deze small leather goods!

Alexander McQueen Heroine wallet clutch cornflower

Alexander McQueen Heroine clutch portemonnee met Iphone vak (3 in 1 dus!) via Matches 275 euro

Small leather goods (vaak afgekort tot SLG’s) zijn naast tassen en schoenen vaak de grootste bron van inkomsten voor een merk. Dit is vrij simpel te verklaren want iedereen heeft een portemonnee nodig, je gebruikt het immers iedere dag, én ze zijn een stuk goedkoper. Een portemonnee van bijvoorbeeld Chanel is een stuk goedkoper dan een Chanel tas. Je koopt als het ware dezelfde luxe ervaring, maar zonder de een te grote aanslag op je portemonnee (haha). Het nadeel van een dure portemonnee vind ik wel dat als je er eenmaal een hebt gekocht, je daarna geen geld meer hebt om deze te vullen. Dat wordt weer even sparen dus! Natuurlijk hoeft een portemonnee ook niet duur te zijn. Met een goed leren exemplaar kan je ook heel wat jaren doen gelukkig.

Mulberry bow continental wallet

Mulberry bow continental portemonnee via Mulberry 375 euro

Kenzo Kalifornia wallet black

Kenzo Kalifornia portemonnee via Shoebaloo 235 euro

Marc by Marc Jacobs key holder neon pinkMarc by Marc Jacobs sleuteletui via de Bijenkorf 85 euro

Naast een portemonnee voor mijn kleingeld vind ik het handig om een pasjeshouder te hebben voor alle pasjes die ik heb. En dat zijn er heel veel! Ik heb nu een aluminium doosje maar ik zou graag een leren exemplaar willen hebben. Gelukkig hebben veel merken ook hiervan een kaarthouder in de collectie zitten. Ook kan ik niet meer zonder mijn sleuteletui. Dit kleine inimini tasje zorgt ervoor dat mijn sleutels altijd bij elkaar zitten, zodat ik ze gemakkelijk terug kan vinden in mijn tas. Want zeg nou zelf, je sleutels kwijt zijn in een tas is heel frustrerend. Een bijkomend voordeel is dat mijn sleutels de binnenkant van mijn tas niet beschadigen. Sommige tassen die ik heb zijn gevoerd in leer en het is niet zo leuk als de binnenkant gehavend wordt van het zoeken naar een paar sleutels.

Bally red key holder

Bally sleutelhouder via Bally 125 euro

Smythson Panama card holderSmythson Panama card holder via Mytheresa 125 euro

J. Crew Kiki wallet cardsJ. Crew Kiki kaarthouder via Net-a-Porter 30 euro

Zara leather neon wallet limited edition

Zara leren portemonnee via Zara 29,95

Orla Kiely pink heart walletOrla Kiely pink heart portemonnee via Zalando 139,95

Fendi saffiano Buggies walletFendi saffiano Buggies portemonnee via Net-a-Porter 450 euro

 

De keuze is reuze zoals je ziet. Heb jij nog iets op het oog?

Vorige post Volgende post

Lees ook