Tassen

De vijf duurste tassen van dit moment #2

Hermès Constance rouge H crocDe spaarrente is nu zo laag dat het bijna niet meer de moeite is om te sparen. Maar wat moet je dan doen met je spaarcenten? In een oude sok stoppen? In een matras? Nee hoor, koop gewoon een tas! Met een beetje geluk doe je een goede investering en wordt je tas vanzelf meer waard. Zo niet, dan heb je een mooie tas om van te genieten. Ik vind het altijd leuk om de meest extreem dure tassen van het internet op te sporen en vandaag laat ik je weer vijf peperdure exemplaren zien.

Vorig jaar had ik ook al vijf hele dure tassen gevonden. Toen kwam ik onder andere een geweldige poederroze Saint Laurent Sac de Jour (die nog steeds te koop is!) tegen. Dit keer heb ik ook heel veel krokodillenleren tassen gevonden. Dat zijn toch wel de meest luxe en dure tassen die er bestaan. Ze beginnen bij ongeveer 5.000 euro en kunnen oplopen tot wel 35.000 euro. Hieronder de vijf duurste tassen van dit moment.

The Row bucket bag croc1. The Row bucket bag via Matches 33.600 euro 
Fendi 3jours croc blauw2. Fendi 3 jours via Net-a-Porter 22.000 euro Givenchy Antigona medium croc black3. Givenchy medium Antigona via Mytheresa 24.000 euroHermès Constance rouge H croc4. Hermès Constance Rouge H via Labellov 19.999 euroValentino to be cool alligator5. Valentino to be cool via Mytheresa 16.900 euro

Als ik heel veel geld zou winnen bij een loterij dan zou ik de blauwe Fendi 3Jour kopen. Maar ja dat gebeurt nooooooit! Stel dat jij heel veel geld zou winnen, welke tas zou jij dan kiezen?

Vorige post Volgende post

Lees ook