Schoenen, Shoe Sunday

Dior J’adior slingbacks

Dior J'adior slingbacks

Ik heb het eigenlijk nog nooit gehad over de schoenen du moment. Dat zijn de oh zo herkenbare Dior J’adior slingbacks met strik en tekst. Ze pronken bij bijna iedere influencer aan hun voeten óf op Instagram natuurlijk. Samen met de J’adior tas zijn dit de bestsellers van Dior nieuwe stijl. Want logomania is back voor het geval je dat nog niet was opgevallen.

Dior J'adior flats Jennifer Lawrence

Deze schoenen zitten sinds de eerste collectie van Maria Grazia Chiuri in de collectie van Dior. Ze wil met deze schoenen de geschiedenis van Dior combineren met de hedendaagse popcultuur. Net als in de jaren 90 waren herkenbare logo’s big business. En ze zijn dus weer terug. Want je mag tegenwoordig weer laten zien dat je designermerken draagt. En je deelt dat anno 2017 vooral op social media.

De Dior J’adior slingback zijn niet per se heel bijzonder. Simpele slingbacks in (lak)leer of suède met een gebogen (kitten) heel. Op het bandje staat J’adior en er zit een kleine strik op de zijkant.

En ben je niet zo van de logomania? Dior maakt de bandjes ook in het effen zwart.

Dior J'adior slingbacks suedeIn suede met hoge hak 730 euroDior J'adior slingbacks red patent Dior J'adior slingbacks nude patent Dior J'adior slingbacks navy patentIn lakleer 730 euro Dior J'adior slingbacks mesh strassMet stippen en strass 990 euro
Dior J'adior slingbacks blackIn leer 730 euroDior J'adior slingbacks flatsPlat en van textiel 650 euro

Ik vind ze tof, maar ik betwijfel een héél klein beetje of ze ook lekker zitten. Misschien maar een keer passen?!

De Dior J’adior slingbacks zijn te koop in de Dior boetiek in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam of bij de Bijenkorf Amsterdam. Bekijk alle schoenen van Dior op Dior.com.

[Header via Instagram/Dior]

Vorige post Volgende post

Lees ook