Tassen

Dior Stardust rugzak

Dior Stardust rugzak

Als er één soort tas is die ik nog niet heb en best zou willen hebben dan is dat wel een stijlvolle rugzak. Tegenwoordig is er gigantisch veel keuze en elk merk heeft er wel één in de collectie. De Dior Stardust rugzak is een hele uitgesproken en opvallende ras. Net als de Dior Fushion sneakers is deze rugzak ‘besprenkelt’ met Dior Stardust; zoals bloemetjes, glitters en stenen. Vrouwelijk, vrolijk maar wel heel opvallend.

Dior Stardust blach

Ik ben super benieuwd naar de nieuwe Dior collectie onder leiding van Maria Grazia Chiuri (ex-Valentino). Het duurt nog wel tot september voordat we daar iets van zien. Tot die tijd moeten we het met de nieuwe Dior tassen doen. Naast de Stardust rugzak is de Dior Runway tas ook nieuw.

De Dior Stardust is een simpele leren rugzak; twee schouderbanden en een groot vak met een flap. Maar de kracht van deze tas zit ‘m in de afwerking. Zoals het Dior cannage patroon en de haute couture achtige pailletten, kralen en steentjes.

Kleine kunstwerkjes waar je wel van moet houden. Niks voor jou? Er is ook een effen uitvoering.

Dior Stardust blue Dior Stardust black pink
Dior Stardust small red pink Dior Stardust rugzak yellow beeDior Stardust small silver gold

De Dior Stardust shop je vanaf 1400 euro voor een effen exemplaar. De variant met applicaties is te koop vanaf 2400 euro. De rugzak vind je in de Dior boetiek in de P.C. Hooftstraat maar sinds kort vind je Dior ook in de Bijenkorf in Amsterdam! Check de hele Dior Stardust collectie op Dior.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook