Tassen

New in: Dolce & Gabbana Miss Sicily backpack

Dolce & Gabbana Miss Sicily backpack pink

Als je me op Instagram volgt, had je het vast al gezien. Ook in mijn Parijs plog vertelde ik al dat ik goed geslaagd was in de La Vallée Village outlet bij Parijs. Een rugzak was een van de weinige tassen die ik nog niet in mijn collectie had. Geheel overwacht vond ik een zuurstok roze Dolce & Gabbana Miss Sicily rugzak. Die kan ik mooi weer van mijn wishlist afstrepen ✔️

In de winkel. Deze foto ging naar een aantal mensen, bijna iedereen zei ‘doen!’Dolce & Gabbana Miss Sicily backpack pinkMedium Miss Sicily backpack in hot pink uit de zomer ’15 collectie

Ik ben helemaal niet iemand die vaak een impulsaankoop doet. Ik plan mijn aankopen zorgvuldig. Veel kijken, prijzen vergelijken en dan op het beste of goedkoopste moment proberen toe te slaan. Maar toch liep ik ineens tegen deze tas aan en had ik in 30 minuten besloten dat ie met me mee naar huist moest!

5 redenen om deze tas te kopen:

  • Deze Miss Sicily rugzak is zo heerlijk roze ?
  • Een rugzak is super handig.
  • Deze had ik nog niet.
  • De luipaardprint aan de binnenkant is toch fantastisch?
  • Mijn laptop past er met een beetje proppen in. Oké, eigenlijk nét niet…

Deze rugzak is een oudje en nu niet meer te koop. Hij komt uit de zomer 2015 collectie maar dat maakt me niet uit. Een fikse korting in de outlet maakt dat goed. Het is een fijne grote rugzak die ideaal is op reis, maar ook voor een dagtrip of naar werk. Mits ik geen laptop mee hoef te nemen.

Dolce & Gabbana Miss Sicily backpack pinkDie binnenkant! <3Dolce & Gabbana Miss Sicily backpack pinkMet de rugzak in Versailles 🙂

Shop de Dolce & Gabbana Miss Sicily lijn via Dolce & Gabbana.

Vorige post Volgende post

Lees ook