Schoenen, Tassen

Mijn Drie Dwaze Dagen top 5 van de Bijenkorf

Drie Dwaze Dagen schoenenHet koopjesfestijn van het jaar komt er weer aan. Vanaf volgende week woensdag beginnen weer de Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf. Als kind keek ik hier al naar uit. Zodra de boekjes op de mat vielen begonnen ik en mijn zusjes al aan onze wishlist. De boekjes moesten zelfs nog eerst verdeeld worden anders ontstond er ruzie. Tegenwoordig bekijk je de boekjes met een paar klikken op je tablet. Handig! Om het je makkelijk te maken heb ik mijn top 5 voor je genoteerd.

1. L.K. Bennett Ophra pumps

Zwarte klassieke pumps met een niet al te hoge hak zijn altijd een musthave. L.K. Bennett heeft zich meester gemaakt in goed zittende basic pumps. Het is nu het moment om een paar tegen een lage prijs te scoren. Dit zwart suède paar is perfect, suède vormt zich altijd naar je voet waardoor ze (bijna) als slofjes zullen zitten!LK Bennett Ophra suede pumps

Van 250 euro voor 120 euro (dag 2)

2. Dune Pippie Chelsea boots met rits

Chelsea boots, need I say more? Dacht het niet! Dit mooie paar van Dune is stoer en je zal er deze herfst en winter veel plezier van hebben. Het is dat ik al een paar heb dat er erg op lijkt, want anders…

Dunie Pippie boots Drie Dwaze DagenVan 120 euro voor 85 euro (dag 1)

3. Longchamp Le Pliage Fauve

De perfecte tas voor op reis (want opvouwbaar!) en eigenlijk voor iedere dag dat je veel mee moet nemen. Deze lichtgewicht tas is een echte klassieker en zonder twijfel de populairste tas van Longchamp. Als je de hoeveelheid Aziatische toeristen in een Longchamp winkel hebt gezien (hint dat zijn echt heel veel!), dan weet je dat je er als de kippen bij moet zijn!

Longchamp Le Pliage fauve Drie Dwaze DagenVan 125 euro voor 89 euro (dag 2)

4. Nike Dunk Sky High sneakers

Wedge sneakers zien we al een tijdje in het modebeeld, niet heel gek van de combinatie van sneakers en hakken is een winning combination. Met deze sneakers lever je niks in qua comfort maar heb je toch een paar centimeter extra in de lengte. Dit all black paar van Nike is wat mij betreft een goede aankoop voor dit najaar.

Nike Dunk Hi zwart Drie Dwaze DagenVan 199,95 euro voor 85 euro (dag 3)

5. Bijenkorf biker laarsjes

In de winter woon ik letterlijk in mijn biker laarsjes. Ze zijn warm, stevig en helpen me op een fashionable manier door zowel regen als sneeuw. Als ik ’s ochtends voor mijn kast sta en niet kan kiezen, kies ik voor mijn biker boots. Ze geven mijn outfit direct iets stoers mee en passen perfect bij een leren jasje. Als je nog geen biker laarsjes hebt, hup op donderdag naar de Bijenkorf!

de Bijenkorf biker boots Drie Dwaze DagenVan 149,95 voor 99 euro (dag 2)

Het is misschien een beetje veel zwart, maar de Bijenkorf koopt altijd lekker veilig in met dit soort acties. De Drie Dwaze Dagen beginnen op 1 oktober om 8.00 ’s ochtends. Joanna Lumley van Absolutely Fabolous opent dan in Amsterdam dit spektakel. Wat heb jij in de boekjes gezien dat je wil hebben? Heb je de boekjes nog niet gezien, bekijk ze hier.

Vorige post Volgende post

Lees ook