Tassen

Fendi DotCom tas

Fendi DotCom tas brown

Een nieuw jaar, een nieuwe tas. De Fendi DotCom tas (what’s in a name) is het nieuwste model van Fendi. Het lijkt alsof Fendi de ene na de andere bestseller lanceert. Denk maar eens aan tassen zoals de 2Jours of de By The Way en ook de Peekaboo is geliefd. En vergeet de micro versies van deze tassen ook niet. De Fendi DotCom tas schijnt dé perfecte werktas te zijn.

Fendi DotCom bag blueFendi DotCom bag black blue

Hoofdontwerpster (naast Karl Lagerfeld) Silvia Venturini Fendi omschrijft de nieuwe tas Dotcom tas als twee tassen in één. Het is een strakke functionele tas met plaats voor veel dingen. Je hebt twee gescheiden vakken met een rits en in de tas zit nog een kleine verrassing. In het vak aan de voorkant zit een pouch die je ook apart als clutch kunt gebruiken. Handig toch? En een leuk kleurrijk detail.

Een extra pouch zagen we al eerder bij de Mulberry Willow. Maar het grote verschil is dat die tas, zonder de pouch, er niet heel mooi uit ziet. De DotCom tas blijft wél mooi.

Fendi DotCom bag beige

De tas past perfect in het rijtje Peekaboo, 2Jours, 3Jours en Bytheway. Het lijkt een kruising tussen de vorm van de 2Jours en de details van de By The Way tas maar nu ik langer kijk zie ik ook wel een beetje de Peekaboo terug. Ook deze tas is van binnen en van buiten helemaal uitgevoerd in zacht Italiaans leer zoals je gewend bent van Fendi.

Ik heb de tas nog niet in het echt gezien. Maar ik verwacht dat de Fendi boetiek in de Bijenkorf snel dit model binnenkrijgt. Ik ben erg benieuwd of de schouderband lang genoeg is om deze tas ook crossbody te dragen. Dan zou deze tas inderdaad een perfecte werktas zijn.

Shop de DotCom tas via Fendi, voor 1800 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook