Tassen

Fendi tassen herfst/winter 2017

Fendi FW17 bags backstage

Donderdag showde ook Fendi tijdens de Milan Fashion week. Karl Lagerfeld was niet in de stemming voor een sprookjes collectie. Dus greep hij terug op waar Fendi sinds 1925 goed in is. Vooral veel bont en tailoring. En het Fendi logo speelde een grote rol in deze collectie. Zowel de ‘oude’ FF in bruintinten als een nieuw logo. En die zie je veel terug in de tassen voor volgend seizoen.

Fendi FW17 bags looks

De Peekaboo is het enige bestaande model die tijdens de show te zien was. Alle andere tassen zijn nieuwe modellen. De meest in het oog springende model is het model met het nieuwe F logo op de flap. En als je goed kijkt zie je dat dat logo ook in andere delen van de hardware terugkomt. En als je nog beter kijkt zie je dat detail ook in alle andere tassen terugkomen. Behalve de Peekaboo dan, want dat model blijft al jaren hetzelfde.

Ik ben erg benieuwd of dit nieuwe logo een blijvertje is. Maar dat zullen we pas na volgend seizoen weten.

En de schoenen? Alle modellen droegen dezelfde rode hoge lieslaarzen. Dat stond erg goed bij de overwegend bruine kleding van de collectie.

Fendi FW17 bagsDe PeekabooFendi FW17 bags logoDe tassen met het nieuwe F logo Fendi FW17 bagsFendi FW17 bags Fendi FW17 bags

Deze collectie ligt waarschijnlijk na de zomer in de winkels. Check Fendi.com voor meer looks uit deze collectie.

Vorige post Volgende post

Lees ook