Schoenen

Gesigneerde Christian Louboutin Pigalle Follies pumps

christian louboutin pigalle follies strass

Ik ben niet zo snel onder de indruk of een superfan van een filmster, muzikant of band. Ik snap echt niet waarom iemand uren voor een hotel of restaurant zou staan wachten voor een slechts een selfie of handtekening. Daar ben ik denk ik te nuchter voor. Wat wél op mijn wishlist staat is aanwezig zijn bij een signeersessie van Christian Louboutin himself. Dan signeert Louboutin zijn geweldige rode zolen. Eén nadeel: hij doet dit zelden. Maar de Engelse winkel Browns heeft nu de oplossing! Je koopt gewoon een paar pre-signed Pigalle pumps.

christian louboutin pigalle follies strass

Want hoe awesome zou het zijn als je een paar ‘voorgesigneerde’ schoenen zou kunnen kopen? Dat bespaart je een hoop moeite, tijd en gedoe. Want Louboutin signeert tegenwoordig nog maar heel zelden en nooit hier in de buurt. Een van mijn favoriete boetiekjes in Londen is Browns en zij verkopen dus gesigneerde Louboutins! Online! Je hebt wel een goed gevulde portemonnee nodig om deze prachtige (en een beetje over de top) pumps aan te schaffen.

christian louboutin pigalle follies strassHet paar in kwestie is de strass versie van de Pigalle Follies pump. Deze Pigalles zijn met de hand versierd met Swarovski kristallen. Deze pumps zijn een van de duurste schoenen van Louboutin vanwege het handwerk. Elk steentje wordt met een pincet en wat lijm vastgezet. Alleen schoenen van alligator of krokodillenleer zijn nog duurder. Volgens Browns zijn dit de perfecte trouwschoenen vanwege alle bling bling. Ik zou het bijna zonde vinden om deze schoenen te dragen, want het zijn echte kunstwerkjes. En die zijn ook altijd gesigneerd toch?!

De gesigneerde Pigalle Follies strass pumps koop je online bij Browns voor omgerekend 3000 euro. Das een flinke duit, maar dan heb je wel een heel speciaal paar van the master himself.

Vorige post Volgende post

Lees ook