Winkels

Gift idea: Happy Socks sokken

Happy Socks sokken

Wat geef je iemand die alles al heeft? Sokken! En dan niet van die saaie sokken met ruitjes, nee Happy Socks! Happy Socks zijn kleurrijke en vrolijke sokken waar je echt happy van wordt en die ook nog eens gezien mogen worden in je schoenen of laarzen. Ze zijn ook nog eens heerlijk zacht en warm.

Happy Socks stripesGestreepte sokken 8 euro

Het Zweedse Happy Socks bestaat sinds 2008. Twee vrienden hadden hetzelfde idee om van simpele sokken iets bijzonders te maken. Sokken met een mooie en bijzondere patronen en gemaakt van goede kwaliteit. Dat bleek een erg goed idee te zijn, intussen is Happy Socks in meer dan 70 landen verkrijgbaar.

Een tijdje terug kocht ik twee paar Happy Socks en ik snap nu heel goed waar de buzz van dit merkt vandaan komt. Ze zijn ontzettend zacht en zitten erg fijn! En iedere keer dat ik de sokken aan heb, moet ik lachen om het schattige bloemen- en luipaardpatroon.

Happy Socks blockSokken met grafisch patroon 8 euroHappy Socks camoSokken met camouflage 8 euroHappy Socks confettiGekleurde sokken met confetti 8 euro (mijn favoriet!)Happy Socks dotsSokken met grote stippen 8 euroHappy Socks opticSokken met grafisch patroon 8 euroHappy Socks rectangleSokken met gekleurde driehoekjes 8 euroHappy Socks rockPunk Love sokken 8 euroHappy Socks stripes dotsSokken met stippen en strepen 8 euro

Combineer je Happy Socks in je sneakers, nette schoenen (zoals de Stella McCartney schoenen zoals hierboven) of zelfs pumps. Ze geven je outfit een quirky draai.

Kies jij ook voor deze vrolijke sokken? Of draag je liever onopvallende zwart sokken?

Happy Socks bestel je via HappySocks.com. Veel sokken zijn uniseks dus ze zijn ook prima geschikt voor je vriend/broer/vader. De verzendkosten zijn 3 euro en vanaf 30 euro wordt je bestelling gratis verzonden. Happy Socks worden ook bij de Bijenkorf verkocht.

Vorige post Volgende post

Lees ook