Schoenen, Tassen

Gucci herfst/winter 2018 schoenen en tassen

Gucci Fall Winter 2018 looks

Ohh Gucci! Hoe krijgen ze het toch iedere keer voor elkaar om een buzzworthy show op te zetten. De setting was een steriele operatiekamer waardoor je alles goed kon zien. De collectie is geïnspireerd op het ‘Cyborg Manifesto’; er zijn geen grenzen meer tussen mens, dier en cyborg. Echt iets voor Gucci.


Bekijk de Gucci show

De highlights uit de show waren niet de kleding of de accessoires maar een baby draak, kameleon en twee losse hoofden (!). Check daarvoor de bijzondere show. De kleding was weer een mengelmoes van stijlen, prints en bijzondere hoofddeksels.

Gucci Fall Winter 2018 looks Gucci Fall Winter 2018 looks

De draak is waarschijnlijk niet te koop, maar de tassen, schoenen en kleding wel gelukkig. En die zijn ook deze collectie ronduit bijzonder te noemen. Zo weet Gucci wéér de oversized sneaker trend te overtreffen door er glitterstenen aan te te voegen. Die combinatie hebben we inderdaad nog niet.

En wat denk je van alle nieuwe tassen die we in deze collectie zien. Gucci moet het voor de omzet vooral hebben van de verkoop van tassen. Niet zo gek dat de modellen met meerdere tassen liepen. En typisch Gucci; ze zijn allemaal zó verschillend. Het lijkt wel alsof Gucci een vintagewinkel heeft leeggeroofd.

En weet je wat het is met Gucci, je moet alle items los zien. De schoenen, tassen en zelfs de kleding zijn los echt wel leuk. Maar een complete Gucci-look zoals uit deze show is wel héél erg gewaagd.

Gucci Fall Winter 2018 oversized bejeweled sneakersGucci’s versie van de oversized dad sneakers met glitterstenenGucci Fall Winter 2018 bagsVintage-achtige Gucci tassen

Bekijk de hele Gucci collectie op Gucci.com.

[Foto’s via Gucci]

Vorige post Volgende post

Lees ook