Tassen

Gucci Resort 2017 collectie

Gucci resort 2017 bags

Hoi, ben ik weer met mijn Gucci obsessie! Gucci showde donderdag in de Westminster Abbey in Londen. Het was een typische Gucci collectie met veel Engelse (punk) invloeden maar dan gemixt met de nerdy 60’s, 70’s en 80’s Gucci stijl. Eigenlijk een grote vergaarbak van verschillende invloeden. Maar het wérkt zo goed! Mijn hoogtepunt van de show? Deze tas met een bij en parels <3.

Gucci Resort 2017 bamboo top handle bagGucci Resort 2017 Dionysus bamboo top handle bag

De locatie was super bijzonder. Westminster Abbey is de kerk de begrafenis van prinses Diane was, maar ook de bruiloft van Kate en prins William. Een plek vol Engelse historie. De perfecte plek voor Alessandro Michele om zijn eclectische Gucci Resort 2017 collectie te showen.

Michele zegt hierover:

“To dive in this gothic sea of inspiration!” he exclaimed. “The punk, the Victorian, the eccentric—with this inspiration, I can work all my life!”

En de collectie is precies dat. Als je zijn persoonlijke Instagram volgt, weet je dat hij geobsedeerd is door alles uit het verleden. De tassen zijn dan eigenlijk nog wel best wel tam. De Dionysus en de Sylvie bag zien we weer in een aantal ander kleurstellingen en prints. Maar er zijn ook weer nieuwe tassen. Kleine crossbody tassen met de nu zo typische Gucci slang.

Gucci Resort 2017 crossbody bagGucci Resort 2017 Dionysus bag Gucci Resort 2017 Sylvie bag

Deze Gucci Resort 2017 collectie ligt na de zomer in de winkels. Voor meer informatie check je Gucci.com.

[Foto’s via Vogue Runway]

Vorige post Volgende post

Lees ook