Schoenen, Tassen

H&M x Erdem accessoires: vanaf 2 november in de winkel!

H&M x Erdem campagne

Op 2 november ligt de nieuwste designersamenwerking bij H&M in de winkels. Na onder andere Lanvin, Jimmy Choo, Versace en Balmain werkt de Zweedse modegigant H&M samen met het Londense label Erdem. Wat kunnen we verwachten op 2 november? Romantische flower power in stoere accessoires. En ik houd zeker wel van een kek bloemenprintje!

H&M x Erdem looks runway showDe looks uit de show in Los Angeles (via Vogue)

Voor Erdem Moralioglu was deze samenwerking de kans om terug te kijken op zijn eigen werk sinds hij in 2005 begon met zijn eigen label. Erdem werd geboren in Canada en verhuisde naar Londen voor zijn studie aan the Royal College of Art in 2000. 5 jaar laten begon hij zijn eigen label. Hij showt tijdens London Fashion week en won met zijn ontwerpen al verschillende prijzen. Waaronder Womenswear Designer of the Year tijdens the British Fashion Awards in 2014.

Maar wat is nou de typische Erdem stijl? Bloemen komen terug in al zijn collectie. En bloemen zijn ook typisch Engels als je het mij vraagt. Soms is een bloemenprintje truttig, maar Erdem laat zien dat bloemenprints ook modern kunnen zijn. De accessoires zijn ingetogen en complimenteren de kleding uit deze collectie die je ook zeker moet bekijken!

Mijn favorieten uit deze collectie? De stoere biker boots en jacquard slip ons! Die doen we wel een klein beetje denken aan de bloemenprints van Givenchy. Maar die vond ik juist ook erg mooi. De tassen uit de collectie vind ik wel een tikje te truttig…

 

 

H&M x Erdem handtas crocKleine handtas in mock croc 99 euro
H&M x Erdem handtas crocHandtas in mock croc met stenen 199 euroH&M x Erdem flatsFlats met stenen 179 euroH&M x Erdem slip onsJacquard slip on sneakers 129 euroH&M x Erdem biker bootsBiker boots met print 179 euroH&M x Erdem nylon rugzakNylon rugzak 79 euro

Vroeger lag ik nog wel eens voor de H&M als er een nieuwe designercollectie uitkwam. Maar tegenwoordig kijk ik gewoon online. Ik denk dat deze collectie de winkels niet uitvliegt dus online moet goed te doen zijn. Heb jij iets op het oog? En ga je daarvoor voor de winkel liggen? Ik ben benieuwd!

De H&M x Erdem collectie is te koop vanaf 2 november via HM.com en via een paar geselecteerde H&M winkels in de grote steden.

Vorige post Volgende post

Lees ook