Schoenen

Hot or not? Attico ankle straps

Attico ankle straps

Iets nieuws bedenken in de mode is best lastig. Want alles is al een keer gedaan toch? Het Italiaanse Attico heeft volgens mij iets nieuws bedacht. Losse ankle straps of enkelbanden als accessoires voor je schoenen. Een brede riem gemaakt van satijn, velvet of watersnake om je Attico schoenen op te leuken.

Attico ankle strapsJe kan er natuurlijk ook ééntje dragen!Attico ankle strapsLimited edition ankle straps met strass via Net-a-Porter 235 euro

Accessoires voor je schoenen komen en gaan. Wat dacht je van die kekke dingen die je in de gaten van je Crocs (Jibbitz) prikte? Die zien we gelukkig (!) nooit meer. De patches van Gucci hebben een klein momentje maar verder kan ik geen andere accessoires bedenken. Behalve deze van Attico dus.

Hot or not?

Ik moet toegeven dat het er leuk en fashion forward uitziet. Maar dit staat echt bíjna niemand. Het legt heel erg de nadruk op je enkels en benen. En in mijn geval is dat niet echt de plek waar ik de aandacht op wil vestigen. Pumps of sandalen met dunne enkelbandjes laat ik ook altijd links liggen, dus deze accessoires van Attico laat ik aan mij voorbij gaan.

Maar het staat echt wel heel erg cool. Een paar simpele zwarte pumps krijgen meteen een heel ander uiterlijk. Of mix en match juist verschillende kleuren voor een kleurrijke look. Je kan kiezen uit veel kleuren en materialen. Zoals satijn, velvet, watersnake of leer.

Voor mij persoonlijk zijn ze not, maar als het je staat dan zijn ze hot. Maar misschien geldt dat wel voor alles…

Attico ankle straps Attico ankle strapsAnkle straps in satijn via Net-a-Porter 185 euro Attico ankle strapsAnkle straps in lakleer via Net-a-Porter 325 euro Attico ankle straps Attico ankle strapsAnkle straps in velvet via Matches 240 euro Attico ankle strapsAnkle straps in watersnake via Matches 348 euro

Shop deze Attico ankle straps via Net-a-Porter en Matches.

Vorige post Volgende post

Lees ook