Schoenen, Shoe Sunday

Hot or not? Balmain slippers met veters

Balmain Slides black gold

Balmain is níet het merk als je op zoek bent naar understated luxury. Nee, je moet van glimmend goud, sexy details en over de top applicaties houden. Geen wonder dat de Kardashians fan zijn. Kim is zelfs een muze van designer Olivier Rousteing. Ik ben zelf niet altijd fan van alle looks. Zo vind ik deze leren slippers met veters uh nogal apart. Wat jij?!

Balmain Slides beige suedeBalmain Slides beige suede

Toen Balmain vorig jaar de samenwerking aanging met H&M vlogen alle stukken de winkels uit. Balmain staat voor glitter en glamour. Kijk de shows maar eens terug. Maar als ik deze leren slippers zie, krijg ik een hele andere vibe. Deze schoenen zijn totaal niet vrouwelijk of sexy. Zelfs de voeten van dit model lijken behoorlijk groot! Geen goeie look als je het mij vraagt.

Veters zijn een terugkerend element in de Balmain cruise collectie van dit seizoen waar de safari look een grote rol speelt. Waar veters bij een decolleté of in een paar gladiator style laarzen of pumps wél sexy zijn (denk aan de Aquazzura pumps!), is het in dit geval voor mij een no go. Zelfs een paar Birkenstocks zijn in mijn ogen een stuk aantrekkelijker.
Balmain Slides black gold

Maar wat vind jij van deze schoenen? Vind jij ze wel hot? Of net als mij erg not?

Shop deze Balmain slipper voor 440 euro via Matches.

Vorige post Volgende post

Lees ook