Schoenen

Hot or Not? Christopher Kane Crocs

Christopher Kane crocs

Ha! Nooit gedacht dat ik ooit nog iets zou schrijven over Crocs. De meest lelijke schoenen ever. Maar net als Birkenstock zijn Crocs ook fashionable geworden. Tenminste als je Christopher Kane mag geloven want hij stuurde zijn modellen de runway op met bijzonder versierde crocs. Lekker comfortabel, dat wel!

Christopher Kane crocs

De samenwerking tussen Christopher Kane en Crocs is best bijzonder. Ik kan me niet herinneren dat een fashion designer zich waagde aan deze schoenen. Misschien wel met een goede reden ;).

Maar Christopher Kane is een ontwerper die wel houdt van iets geks. Hij heeft de Crocs geüpdatet met een marmerprint (want hip) en ‘Jibbitz’ glinsterende stenen en kristallen. Kane zegt over deze schoenen dat hij graag onverwachte normale dingen met elkaar combineert tot iets hebberigmakends. In dit geval zijn eigen stijl met Crocs dus. Maar of we nou heel warm worden van deze schoenen, ik betwijfel het.

Christopher Kane crocs Christopher Kane crocs Christopher Kane crocs Christopher Kane crocs Christopher Kane crocs

Denk maar niet dat je deze Crocs ook in het ziekenhuis tegenkomt. Met een prijskaartje van 325 euro mikt Christopher Kane op fashionista’s die een break willen van hun high heels. Zij combineren Crocs waarschijnlijk met een stoere cut off jeans of een zomerjurkje in plaats van met een witte jas.

En ik? Ik ben nog steeds niet overtuigd van het high fashion gehalte van Crocs :). Benieuwd wat jij van deze Crocs vindt. Let me know!

Shop deze Christopher Kane crocs via ChristopherKane.com voor 325 euro als je ze leuk vindt.

[Header via Vogue]

Vorige post Volgende post

Lees ook