Schoenen, Shoe Sunday

Hot or not: Fendi shearling laarzen

Fendi shearling boots grey

Als ik een artikel schrijf over of een paar schoenen hot or not is, is het opvallend vaak een paar met bont, haar of een combinatie hiervan. Die zijn meestal niet erg geslaagd. Ook vandaag vraag ik me af of deze bijzondere Fendi laarzen hot or not zijn. Het is een paar laarzen in roze schapenbont met een even zo bijzondere plexiglas hak. Leuk of een beetje gek?

Fendi shearling boots black grey pink

Deze Fendi laarzen weren in de herfst 2015 show gedragen en in die collectie speelt schapenbont (shearling) een grote rol. Tassen, jassen en schoenen waren geheel uitgevoerd in zacht bont. Erg lekker als het warm is, maar heel praktisch lijkt het me niet. Stel je voor dat je door een regenbui moet?!

Met een prijskaartje van bijna 1300 euro zijn dit echte catwalk laarzen. Hot in shows en magazines (en natuurlijk hot door het warme bont…). Maar not voor dagelijks gebruik. Je komt er alleen mee weg als je ze gebruikt ter vervanging van je Uggs. Binnen. Want zeg nou zelf, ze zijn een stuk stijlvoller dan Uggs en net zo warm.

Fendi shearling boots pink

Ik vind deze laarzen erg bijzonder. Typisch Fendi door het schapenbont maar niet echt heel handig in het dagelijks leven. Het mooiste detail vind ik de hak. Jammer dat Fendi die niet gebruikt bij een simpel paar pumps.

Wat vind jij van deze laarzen?

Deze Fendi laarzen kosten een flinke duit. Voor 1290 euro ben jij de nieuwe eigenaar. Hebben? Kijk op Fendi.com of bij Net-a-Porter of Luisaviaroma.

Vorige post Volgende post

Lees ook