Tassen

Hot or not? Louis Vuitton tassen met retro print

Louis Vuitton tassen retro print look spring 2015

Als je een aan Louis Vuitton denkt, denk je meteen aan het bekende LV monogram. Maar Nicolas Ghesquière heeft voor lente/zomer 2015 collectie een retro print ontworpen voor Louis Vuitton. Deze print met vintage föhns, auto’s, make-up en zelfs tassen prijkt op jurkjes én tassen dit seizoen. Leuk bedacht, of toch niet? Kijk mee naar de Louis Vuitton tassen met dit kekke printje die nu te koop zijn.

Louis Vuitton tassen retro print Petite MalleDe Petite Malle met retro print 3700 euro

Sinds Nicolas Ghesquière achter de ontwerptafel zit bij Louis Vuitton is de stijl heel erg retro geworden. Zo liet hij zich voor de laatste collecties vooral inspireren door de jaren 50, 60 en 70. Zo ook voor deze tassen uit de lente/zomer 2015 collectie. De print doet me heel erg denken aan Amerika uit de fifties en sixties. Denk aan de serie Mad Men of een typische American Diner en je zit qua stijl goed. De print bestaat uit typische dingen zoals auto’s, een make-up setje, nagellak, een telefoon én de nieuwe Louis Vuitton it-bag: de Petit Malle (letterlijk het kleine koffertje).

Louis Vuitton tassen retro print Alma BBAlma BB met retro print 1540 euro

Deze grappige print is gedrukt op wit glanzend lakleer (Monogram Cuir Vernis) en alle tassen zijn afgewerkt met zwart lakleer en goudkleurige hardware. Als je heel goed kijkt zie je het LV monogram nog. Maar zijn deze tassen nou bedoeld als een luchtig grapje in de collectie, of meent Ghesquière dit nou serieus? Ik denk dat ze vooral bedoeld zijn als een knipoog naar de rest van de retro collectie en dat ze vooral bedoeld zijn voor de die hard Louis Vuitton addict die elke limited edition in zijn of haar collectie wilt hebben. En dan vind ik deze tassen eigenlijk best leuk.

Louis Vuitton tassen retro print PochettePochetten met retro print 640 euro

Deze Louis Vuitton tassen zijn vanaf nu te koop bij de Louis Vuitton boetieks of via de webshop van Louis Vuitton. Ga je liever voor het gewone LV monogram in canvas? Dat kan natuurlijk ook.

Lees hier alles over de Louis Vuitton Speedy of over de Louis Vuitton Noé tas.

Vorige post Volgende post

Lees ook