Icons, Schoenen

Icons: Alaïa studded sandalen

Alaïa studded sandals suède nude

Echte iconen blijven seizoen na seizoen ‘in’. Basic kleuren gaan niet in de sale en ieder seizoen zijn er weer nieuwe kleuren. Deze Alaïa sandalen voldoen aan alles om een icoon op schoenengebied te worden. Uniek en tijdloos design (simpel maar sexy!), draagbaar bij iedere outfit en geliefd door velen (Kim K is fan). Deze Alaïa studded sandalen zijn het investeren waard.

Kim Kardashian Alaïa studded sandalsKim Kardashian op haar Alaïa sandalen (bron Google)

De kracht van dit paar schoenen is dat ze niet zo snel opvallen. De studs zijn piepklein en alleen de noppen/rondjes vallen echt op. Als een krans vallen ze om je voet. Op de een of andere manier zien deze sandalen er echt comfortabel uit. Maar of dat zo is met hakken van 11 centimeter?!

Maar als je dit model eenmaal weet te waarderen en herkent, zie je ze ineens overal. En echt, dit seizoen heb je meer keus dan ooit. Van metallic leer tot suède en velvet en slangenleer. Alaïa weet heel goed hoe ze hun best verkopende model in de markt moeten zetten. I love it!

Goedkoop zijn deze sandalen niet. De prijzen beginnen bij zo’n 880 euro. Dat is best flink voor zo ‘weinig’ schoen. Maar als ze bij iedere outfit passen, dan is de cost per wear wel weer heel laag toch?!

Alaïa studded sandals watersnakeSandalen in watersnake 1250 euroAlaïa studded sandals suède purpleSandalen in suede 1040 euroAlaïa studded sandals suède nudeSandalen in suede 880 euroAlaïa studded sandals metallic rosegoldSandalen in metallic leer 980 euro Alaïa studded sandals patent blackSandalen in lakleer 1090 euro Alaïa studded sandals velvet blueSandalen in velvet 1010 euro Alaïa studded sandals velvet greenSandalen in velvet 880 euro Alaïa studded sandals velvet bordeauxSandalen in velvet (lagere hak!) 880 euro

Shop deze Alaïa sandalen via Net-a-Porter.

Vorige post Volgende post

Lees ook