Icons, Tassen

Icons: Louis Vuitton Neverfull

Louis Vuitton Neverfull tassen

Een van de meest gedragen tassen op straat is de Louis Vuitton Neverfull tas. Logisch want naast de Speedy is dit de populairste Louis Vuitton tas en dit jaar bestaat de Neverfull 10 jaar! Het is een échte alleskunner. Want de Neverfull is nóóit vol ;). Van werktas tot luiertas en van reistas tot boodschappentas. Alles kan! Omdat deze tas op veel wishlists staat, geef ik je vandaag alle informatie over deze handige tas.

[Prijzen zijn up-to-date! Laatste check april 2018.]

Louis Vuitton Neverfull PM toile Damier AzurNeverfull PM in Damier AzurLouis Vuitton Neverfull MM toile Damier Ebène rougeNeverfull MM Damier EbèneLouis Vuitton Neverfull GM Monogram PivoineNeverfull GM Monogram PivoineLouis Vuitton Neverfull MM toile Damier Ebène rose ballerine detailsBinnenkant van de Neverfull MM toile Damier Ebène in Rose Ballerine met pochetteLouis Vuitton Neverfull GM side viewNeverfull GM met dichtgetrokken touwtjes

Louis Vuitton Neverfull

Louis Vuitton noemt de Neverfull een legendarische tas. Omdat in tegenstelling tot veel andere tassen deze tas echt heel ruim en praktisch is, maar toch niet bulky. Als je wil kun je deze tas ook weer heel klein maken door de touwtjes aan te trekken. Het is een chique simpele tas die ook nog eens fijn over de schouders kan dragen. Er zit ook een kleine pochette bij die je ook los als clutch kunt dragen. Je krijgt dus twee tassen voor de prijs van één!

Eigenlijk best gek dat deze tas pas sinds 2007 bestaat he? In 2017 viert de Neverfull dus zijn 10-jarig jubileum.

Kleurcombinaties Neverfull

De Neverfull is verkrijgbaar in toile Monogram en Damier Azur en Ebène. De buitenkant is gemaakt van gecoat canvas en de binnenkant is gevoerd in katoen.

Pas in 2013 bracht Louis Vuitton de Neverfull in Épi leer uit. Die is altijd gevoerd in dezelfde kleur microfiber. Als ik het goed heb ik de Neverfull nu alleen nog in MM te koop in dit leer. Omdat de Neverfull dan helemaal in leer is uitgevoerd, is de prijs ook wel wat hoger dan de gewone Neverfull.

Ook aan de binnenkant zijn er verschillende combinaties te koop.

  • Monogram is verkrijgbaar in Pivoine, Beige en Cerise.
  • Damier Ebène  is verkrijgbaar in Rouge en Beige
  • Damier Azur is verkrijgbaar in Rose Ballerine en Beige

Maten en prijzen Neverfull

Louis Vuitton Neverfull PM MM GM maten verschillenNeverfull in PM, MM en GM

Net als veel andere Louis Vuitton tassen komt de Neverfull ook in drie maten; PM (Petite Modele), MM (Moyene Modele) en GM (Grand Modele). Er zit niet heel veel verschil in prijs tussen de verschillende maten. Kies daarom het model die het best bij jou past en laat je niet (af)leiden door de prijs!

Neverfull PM (29 x 22 x 13 cm)

  • Toile Monogram of Damier 940 euro

Neverfull MM (32 x 29 x 19 cm)

  • Toile Monogram of Damier 995 euro
  • Épi 1520 eur0

Neverfull GM (40 x 33 x 20 cm)

  • Toile Monogram of Damier 1040 euro

Louis Vuitton Neverfull MM Epi Rose BallerineNeverfull in MM Épi Rose Ballerine 

Neverfull Mon Monogram

Louis Vuitton Neverfull MM Mon MonogramNeverfull PM Mon Monogram 1260 euro

Uiteraard kun je de Neverfull ook laten personaliseren. De hotstamp op het hengsel doen ze meestal gratis in de winkel als het niet zo druk is.

Wil je je tas liever wat opvallender laten personaliseren? Kies dan voor de Mon Monogram van Louis Vuitton. Je kunt dan kiezen uit verschillende combinaties van banen met je monogram op je tas. Ook de kleur van het interieur van je Neverfull kan je zelf kiezen. Het duurt wel even voordat je tas klaar is.

De prijzen:

  • PM 1260 euro
  • MM 1310 euro
  • GM 1370 euro

Speciale Neverfull edities

Er zijn weinig tassen waar je kunt kiezen uit zo veel verschillende versies. Kies uit de klassieke Monogram of Damier print, ga voor het mooie Epí leer. En met een van de bijzondere limited editions weet je dat je een bijzondere Neverfull te pakken hebt. Louis Vuitton komt bijna elk seizoen wel met iets speciaals. Zoals een ‘eighties’ versie uit de cruise 2017 collectie.

Of kies een Neverfull met een print van een van de wereldberoemde resorts zoals Aspen, Miami, Portofino of Capri. Die zijn ook alleen dáár te koop. Leuk aandenken aan een fijne vakantie. Een speciale versie van de Neverfull is meestal wel iets duurder dan de gewone versie die altijd te koop is.

Louis Vuitton Neverfull MM cruise 2017Neverfull uit de cruise 2017 collectie
Louis Vuitton Neverfull MM Monogram Cities AspenNeverfull MM Aspen uit de Cities collectieLouis Vuitton Neverfull MM toile Monogram palm springs jungle dots denimNeverfull MM Jungle Dots Coquelicot DenimLouis Vuitton Neverfull MM toile Monogram BayNeverfull MM Monogram BayLouis Vuitton Neverfull MM Epi blue blackNeverfull MM in Épi

Heb je nog vragen over de Louis Vuitton Neverfull? Stel ze in de comments!

Vorige post Volgende post

Lees ook