Tassen

Icons: Mulberry Lily tas

Mulberry Lilly tas

Wie aan Mulberry denkt, denkt vast aan de Mulberry Bayswater. Maar Mulberry heeft nóg een klassieker in huis. Waar de Bayswater de perfecte workhorse is (er past veel in!), is de Mulberry Lilly de perfecte tas als je iets minder mee wil nemen. Zoals naar een feestje of een dagje shoppen. Chic, simpel en inmiddels een echte icon in drie maten.

Mini Lilly

Mulberry mini Lilly blackMulberry mini Lilly oxbloodIn zwart of oxblood 450 euro

Modellen komen en gaan. Maar de Mulberry Lilly heeft echt het typische Mulberry DNA verenigd in één tas. Natuurlijk heeft de Lilly ook de typische Mulberry postman lock en de leren sleutelhouder. De schouderketting is doorweven met leer zoals je vast van andere merken kent. Je draagt de Lilly crossbody of pak de schouderketting dubbel en draag de tas over je schouder.

De Lily is een compacte tas en is verkrijgbaar in 3 maten. De mini, gewone en medium Lilly.

Lilly

Mulberry Lilly violet
Mulberry Lilly porcelain blueMulberry Lilly ocean green ‘Gewone’ Lilly 895 euro

Medium Lilly

Mulberry Lilly medium oak Mulberry Lilly medium rosewater Mulberry Lilly medium midnightMedium Lilly 1095 euroMulberry Lilly medium black deep embossed croc printMedium Lilly in embossed croc 1195 euro

Shop de Mulberry Lilly tassen via Mulberry. Of neem een kijkje in de winkel in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam of de outlet (!) in Roermond.

Vorige post Volgende post

Lees ook