Icons, Tassen

Icons: Stella McCartney Falabella tas

stella mccartney falabella tas

De Stella McCartney Falabella tas is anno 2016 een echte klassieker. Toen de tas net uitkwam had ik mijn twijfels, maar we zijn járen verder en de tas is echt een blijvertje. Stella McCartney maakt alleen maar diervriendelijke producten. Dat wil zeggen dat haar tassen en schoenen gemaakt zijn van kunstleer. Daar moet je van houden. Want de Falabella tas is nog steeds wel een echte designertas met dito prijskaartje.

Stella McCartney Falabella black goldMet goudkleurige hardware 795 euro

Deze tas is niet zo duur als een tas van Gucci, Chanel of Hermès, maar met prijzen rond de 800 euro is het best een aardig bedrag wat ze voor deze tassen vragen. Zeker omdat het geen echt leer is. Zelf koop ik eigenlijk alleen maar leren tassen omdat deze langer meegaan. Leer geeft toch een luxueus gevoel. Maar Stella McCartney is erin geslaagd om deze tassen ook high end af te werken. Ze voelen niet aan als een tas van een paar euro van de markt.

De Falabella is een tas afgewerkt met een schakelketting over de hele zijkant die doorloopt in twee korte handvatten en een langere. Hierdoor kun je de tas op twee manieren dragen; over je schouder of dubbelgevouwen (als clutch). De tas is gevoerd in nylon, ook hier natuurlijk geen leer! De tas sluit door middel van een magneetsluiting.

Stella McCartney Falabella pink quiltedQuilted via Net-a-Porter 835 euro
Stella McCartney Falabella pink fluoNeon roze 795 euroStella McCartney Falabella mini yellow fringesMini met franjes 1225 euroStella McCartney Falabella leopard alterMet luipaardprint 860 euro
Stella McCartney Falabella greyIn grijs 795 euroStella McCartney Falabella blueBlauw 795 euro

Een Falabella tas heb je vanaf 795 euro. Het is aan jou om te kijken of je dat er voor over hebt. En zo ja, dan is het een prachtige tas. Toch liever iets kleiners? In de Falabella serie heb je ook clutches, kleine crossbody tassen en portemonnees.

Shop de Stella McCartney Falabella tas vanaf 795 euro via StellaMcCartney.com, Net-a-Porter, Mytheresa of de Bijenkorf in Amsterdam.

Vorige post Volgende post

Lees ook