Schoenen, Shoe Sunday, Shoe vs Shoe

Kendall + Kylie vs Chanel slippers

Chanel Kendall + Kylie Shiloh slippers

Luxe badslippers zijn wel een ding de laatste tijd. Denk maar niet dat je badslippers alleen naar  het zwembad draagt. Nee deze nieuwe luxe slippers draag je net als gewone sandalen als het mooi weer is. Chanel heeft simpele badslippers omgetoverd tot luxe slippers van satijn en de typische Chanel ketting. Kendall + Kylie hebben een eigen stoere (en betaalbare!) variant van deze slippers.

Chanel satin slides raspberryChanel slippers 560 euro

Ik had nooit gedacht dat een paar badslippers zo modieus zou kunnen zijn. En dit seizoen zie je er heel erg veel. Denk maar aan de Puma x Fenty slippers met satijnen strik.

Voor Chanel is dit makkelijk scoren. Chanel voegt aan een paar simpele satijnen slippers enkel een ketting en het logo toe. En voilà je hebt slippers van 560 euro. Ze waren voor het eerst te zien tijdens de Cuba cruise collectie en daar pasten ze perfect. Cruise collecties zijn altijd een tikje over de top. In Nederland vind ik deze slippers too much. Het is zelden warm genoeg om ze te dragen. Voor thuis zijn ze té chic en te duur.

De zusjes Jenner hebben samen de Kendall + Kylie schoenencollectie. Het is een collectie schoenen in het middensegment in de stijl van Kendall en Kylie zelf. Ik zeg express de stijl want in het echt dragen ze voornamelijk luxe merken. Zelf zie je ze alleen in de campagne van Kendall + Kylie met deze slippers.

Maar toch vind ik het een goed alternatief voor het paar van Chanel. Zelfde idee en looks, een stuk goedkoper en wel uitgevoerd in leer.

Kendall + Kylie Shiloh slippersKendall + Kylie Shiloh slippers via Zalando 144,95 euroKendall + Kylie shiloh slippersKendall + Kylie Shiloh slippers via de Bijenkorf 135 euro

Shop de Chanel slippers via Chanel. De Kendall + Kylie slippers shop je onder andere via de Bijenkorf of Zalando.

Vorige post Volgende post

Lees ook