Tassen

Loewe William Morris meets punk collectie

Loewe William Morris meets punk collectie

Net als veel merken komt Loewe met een speciale capsule collectie. In de Loewe William Morris meets punk collectie combineert Loewe een print uit de 19e eeuw en geeft er een punk twist aan door het op gebleekt denim te drukken. Een vreemde maar wel een hele mooie combinatie. Hebben!

Loewe William Morris meets punk BarcelonaBarcelona small 1750 euro

Even een lesje kunstgeschiedenis. William Morris was als ontwerper in de 19e eeuw de grondlegger van de Arts and Crafts beweging. Hij maakte o.a. behang, meubels en glas-in-lood ramen. Zijn werk is erg decoratief en hij haalde inspiratie uit de natuur.

En J.W. Anderson van Loewe is zijn archief ingedoken en kwam met dit printje terug voor deze collectie. Anderson noemt William Morrisson een van de belangrijkste ontwerpers van de laatste 200 jaar. Anderson combineert de oude bloemenprint en dit ‘clasht’ volgens hem perfect met oranje en het gebleekte denim.

Bijna alle Loewe klassiekers zitten in deze bijzondere collectie. De Barcelona, T-pouch, Hammock en Elephant bag. Alleen de Puzzle ontbreekt helaas.

Loewe William Morris meets punk HammockHammock small 1550 euroLoewe William Morris meets punk T pouchT pouch 495 euroLoewe William Morris meets punk Elephant pouchElephant coin pouch 350 euroLoewe William Morris meets punk Elephant bagElephant bag 1100 euro

Shop de Loewe William Morris meets punk collectie vanaf 15 november via Loewe.

Vorige post Volgende post

Lees ook